OLX шахраї - Чорний список

Данилец Владимир Юрьевич

Номер карты 5168755440538342, мошенник на платформе олх, пром.юа. бигль, торгует бытовой техникой, схема простая вместо нового товара ,отсылает б/у, извиняется за ошибку при отправке, делается возврат и всё! Блокирует телефон, на контакт не идёт,ни денег ни товара , обитает в Тернопольской области.село Великая Березовица, номер телефона мошенника :0971510662, службы поддержки охл ни чего не делают, он вип клиент,с кучей проплаченых объявлений, увы, добиться справедливости не возможно(

 

Комментарі 3

Гість в Вівторок, 10 серпень 2021, 12:14
Акустическая система

Приобрел у этого субъекта новую акустическую систему. По факту CD диски не читает. Решать проблему не хочет. Говорит что подменили товар. Это абсурд! Очень непорядочный продавец. Возможно что и мошенник.

Приобрел у этого субъекта новую акустическую систему. По факту CD диски не читает. Решать проблему не хочет. Говорит что подменили товар. Это абсурд! Очень непорядочный продавец. Возможно что и мошенник.
Гість в Вівторок, 31 серпень 2021, 21:39
Данилец Владимир Юрьевич

Вот поспешил переводить предоплату в размере 150 гривен.
Заказал усилитель Fenton AV 340 BT . Цена на OLX - 2000 гривен у него. А так 3700. Развод?

Вот поспешил переводить предоплату в размере 150 гривен. Заказал усилитель Fenton AV 340 BT . Цена на OLX - 2000 гривен у него. А так 3700. Развод?
Гість - Ганна в Вівторок, 22 серпень 2023, 00:08
Шахрайство

Шахраї !!!!!!!!
Володимир Данилець з Великої Березовиці. Люди, подивіться в гетконтакті їх номер 0971510662 - там купа коментарів про шахрайство. Власник цього магазину-лохотрону Володимир Данилець - торгує на олх, тут і на інших платформах - просто напишіть в гуглі його імʼя і побачите скільки скарг вийде . Я в шоці, що такі шахраї так обманюють людей ! Я замовляла тут клавіатуру дитині на подарунок. І я дуже не рекомендую нікому цей лохотрон. Надіслали вживану браковану річ і не ту, що замовляла. Через те, що вона інша, в неї немає тих кнопок , що зазначені Але це пів біди. В цій клавіатурі половина кнопок не працюють, не реагують на натискання. Ці моменти я не могла перевірити на пошті, так як я її не вмикала там, і вже вдома зрозуміли що мало того, що не працює, так і геть інша .
Я хотіла зробити своїй дитині подарунок.Мене просто ігнорують і не відповідають, дзвінки скидають. Гроші не маленькі, нехай Вам вони на користь не підуть, шахраї !!!

Шахраї !!!!!!!! Володимир Данилець з Великої Березовиці. Люди, подивіться в гетконтакті їх номер 0971510662 - там купа коментарів про шахрайство. Власник цього магазину-лохотрону Володимир Данилець - торгує на олх, тут і на інших платформах - просто напишіть в гуглі його імʼя і побачите скільки скарг вийде . Я в шоці, що такі шахраї так обманюють людей ! Я замовляла тут клавіатуру дитині на подарунок. І я дуже не рекомендую нікому цей лохотрон. Надіслали вживану браковану річ і не ту, що замовляла. Через те, що вона інша, в неї немає тих кнопок , що зазначені Але це пів біди. В цій клавіатурі половина кнопок не працюють, не реагують на натискання. Ці моменти я не могла перевірити на пошті, так як я її не вмикала там, і вже вдома зрозуміли що мало того, що не працює, так і геть інша . Я хотіла зробити своїй дитині подарунок.Мене просто ігнорують і не відповідають, дзвінки скидають. Гроші не маленькі, нехай Вам вони на користь не підуть, шахраї !!!
Є обліковий запис? Авторизація
Гість
П'ятниця, 03 травень 2024

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://marker.org.ua/

Видалення відгуків

Адміністрація ресурсу не видаляє відгуки на Ваші прохання, побажання та погрози. Не подобається відгук? - пишіть у коментарях або домовляйтеся з автором відгуку.

відповідальність ресурсу

Підтримайте проект

Допоможіть проекту для оплати хостингу та розвитку ресурсу.

Підтримати

Нові коментарі

Интернет магазин Резина Диски
03 травень 2024
Связался с продавцом. Месяц мурыжил завтраками. После предупреждения что с...
Стадницкий Сергей Сергеевич, ТОВ «ТОРГ ІНТЕРНЕШИНЛ», 44621722
29 квітень 2024
Если вы работаете на этой фирме, то видимо не в курсе как ведут дела с клие...
Стадницкий Сергей Сергеевич, ТОВ «ТОРГ ІНТЕРНЕШИНЛ», 44621722
29 квітень 2024
Працюю на цій фірмі вже давно і не яких таких як ви пишете ситуацій не було...
Шахрай ОЛХ (olx)
29 квітень 2024
Вкрав гроші
інтернет- магазин ineed.ua
28 квітень 2024
Замовляла лампу, отримала бракований поламаний товар. Купляла по повній пер...
Otzyvua.net
28 квітень 2024
Про мошеннический магазин "Розетка"они тоже удаляют отрицательные отзывы

Індекс Google

Потраплення відгуків до індексу Google займає до 3-х днів після публікації.

Докладніше