Чорний список аферистів та шахраїв

Кушнір Ірина Володимирівна - обережно шахрайка, допоможіть знайти!

УВАГА! За чисельні шахрайства розшукується особа, котра представляється як Кушнір Ірина Володимирівна. Будьте максимально обачні, не ведіться на співпрацю з досвідченою шахрайкою та допоможіть зібрати відомості про її діяльність та місцезнаходження!
Ця особа Кушнір Ірина (на вигляд років 65) декілька років займається махінаціями та шахрайством, ошукавши людей та церковні організації на багато тисяч доларів.
Їздить по церквам та підприємствам в Україні, Білорусі та західних регіонах сусідніх країн Польша та інші, котрі виготовляють або купують церковні принадлежності, зокрема свічки, та пропонує співпрацю, у результаті котрої всі учасники втрачають або кошти, або продукцію на тисячі доларів.
Зазвичай схема шахрайства являє собою такий порядок дій.
На підприємствах виробників по всій країні бере під реалізацію великі об'єми продукції на тисячі доларів у гривневому еквіваленті, в основному церковні свічки. Потім з цією партією їздить по країні по церквам і дарує під виглядом пожертви партії на кілька тисяч гривень, таким чином входить у довіру до настоятелей церков та монастирів. Розповідає, що має власні заводи по виробництву свічок у Чернігові та Київській області. Коли жертви адаптовані таким чином, починає пропонувати схеми інвестування у виробництво свічок по принципу "унікальна нагода тільки для вас" - "даєш зараз 100, отримуєш 200", бо "зараз великий дефіцит воску і є можливість придбати хорошу партію воску у селян, а при цьому вже є підписане замовлення з Польші на свічки на десятки тисяч доларів, справа лише у виробництві, бракує кошті на закупівлю сировини. Звісно, зазвичай прості та небагаті церковні люди, змушені зацікавитися можливістю поправити своє скрутне положення і починають позичати ці кілька тисяч доларів, щоб отримати прибуток або свічки для своєї церкви.
Проте, громадянка Кушнір Ірина Володимирівна, отримавши гроші (зазвичай виписує квитанції на продаж продукції), починає уникати дзвінків і врешті-решт повідомляє, що сталася трагедія, через військові дії біля її заводу, виробництво пошкоджене, а закуплена на отримані кошти сировина воску була відібрана на таможні Білорусі, або Польші, але вона обіцяє все повернути, бо є нові варіанти схем прибутку, в котрі пропонує вкластися, або просто почекати. І так тягнеться кілька років.
Вражає нахабність та безпорядність цієї людини, котра ошукує священні місця. Але вона йде далі і щоб ошукані люди не повідомляли про шахрайство до правоохоронних органів, пропонує їм почекати, буквально кожен тиждень переносить обіцяні строки повернення боргу, а більш довірливим потерпілим, котрі ще мають гроші пропонує нові схеми, в яких чеки вже збільшені до мільйона гривень і більше.
Багато хто з церковних порядних людей маше рукою на шахрайку, залишаючи суд над нею на Божий розсуд. Звісно, такі покидьки не будуть мати щастя на награбованому та їх нащадки будуть розраховуватися за злодіяння своїх злодіїв пращурів, таких як Кушнір Ірина.
Проте, наразі небайдужі люди зацікавилися цією особою і хочуть зупинити шахрайську діяльність Кушнір Ірини, збираються докази її шахрайських дій та відомості про неї та її спільників. Детально зафіксовані випадки шахрайств у Київській області, Краматорську та по західним регіонам. Пограбовані нею особи потрапили до великих неприємностей через борги, сім'ї залишилися без заощаджень, а церкви без своїх грошей і свічок, виробники церковної продукції отримали величезні збитки. Дані про її шахрайства децентралізовані у різних регіонах та за кордоном, позивачі готові передати їх до правоохоронних органів. Їй не вдасться уникнути покарання від правоохоронних органів або небайдужих захисників скривджених нею людей, окрім малоймовірного випадку повернення нею коштів. За те, що вона обдурила церкви, буде нести відповідальність і страждатиме.
Закликається суспільство та всі, кому відома ця особа.
З'ясовано, що Кушнір Ірина Володимирівна кинула церковних людей і виробників свічок на багато тисяч доларів.
Має своїх спільників, водіїв і власників автомобілів невеликих пікапів та мікроавтобусів, всі вони будуть притягнені до відповідальності, номери транспорту та фото осіб зафіксовані і після доповнення дані будуть передані правоохоронним органам.
Всім їм світить багаторічний строк ув'язнення за організовану преступну діяльність у особливо великих розмірах.
Якщо Вона вас ошукала, або пропонувала співпрацю, або скривдила вас якимось іншим чином, і вам відома якась інформація про неї, як то: реальні дані про її особу, контактні дані, номери телефонів (навіть не діючі станом на зараз) або місцезнаходження, майно чи інформація про родичів і знайомих - повідомляйте анонімним чином на поштову скриньку: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Або пишіть коментарі на цьому сайті у цьому розділі, або на інших ресурсах про шахраїв, або сміливо повідомляйте правоохоронним органам, зокрема у СБУ.

Якщо нам будуть відомі випадки про повернення коштів цією особою ошуканим нею людям і її історії виявляться якимось чудом правдою, ми будемо повідомляти про це. Щоб інші ошукані нею мали реальну інформацію, що вона повернула комусь вкрадені кошти.

Фото шахрая Кушнір Ірини Володимирівни

https://prnt.sc/AsP3SoWqFEoG

Свічна шахрайка Кушнір Ірина Володимирівна

https://img001.prntscr.com/file/img001/Wt8ho-tbS9iszYR70VoAIg.jpg

Дякуємо за увагу і будьте обережні!

 

-----------------

 

ВНИМАНИЕ! За многочисленные мошенничества разыскивается лицо, представляемое как Кушнир Ирина Владимировна. Будьте максимально осмотрительны, не ведитесь на сотрудничество с опытной коварной мошенницей и помогите собрать сведения о ее деятельности и местонахождении!

Этот человек, который представляется как Кушнир Ирина Владимировна (с виду лет 65) несколько лет занимается махинациями и мошенничеством, обманув людей и церковные организации на много тысяч долларов.

Ездит по церквям и предприятиям в Украине, Беларуси и западных регионах соседних стран Польше и других, производящим или покупающим церковные принадлежности, в частности свечи, и предлагает сотрудничество, в результате которого все участники теряют либо средства, либо продукцию на тысячи долларов.

Обычно схема мошенничества являет собой такой порядок действий.

Кушнир Ирина на производствах по всей стране берет под реализацию большие объемы продукции на тысячи долларов в гривневом эквиваленте, в основном церковные свечи. Затем с этой партией ездит по стране по церквям и дарит под видом пожертвования партии на несколько тысяч гривен, таким образом входит в доверие к настоятелям церквей и монастырей. Рассказывает, что у неё есть собственные заводы по производству свечей в Чернигове и Киевской области. Когда жертвы адаптированы таким образом, начинает предлагать схемы инвестирования в производство свечей по принципу "уникальный случай только для вас" - "даешь сейчас 100, получаешь 200", ибо "сейчас большой дефицит воска и есть возможность приобрести хорошую партию воска в сельских глубинках, а при этому уже есть подписанный заказ из Польши на свечи на десятки тысяч долларов, дело только в производстве, не хватает средств на закупку сырья. Конечно, обычно простые и небогатые церковные люди, вынуждены заинтересоваться возможностью поправить свое затруднительное положение и начинают занимать эти несколько тысяч долларов, чтобы получить прибыль или свечи для своей церкви.

Тем не менее, гражданка Кушнир Ирина Владимировна, получив деньги (обычно выписывает квитанции на продажу продукции), начинает избегать звонков и в конце концов сообщает, что произошла трагедия, из-за военных действий возле ее завода производство повреждено, а закупленное на полученные средства сырье воска было отобрано на таможне Беларуси или Польши, но она обещает все вернуть, потому что есть новые варианты схем прибыли, в которые предлагает вложиться или просто подождать. И так длится несколько лет.

Поражает наглость и беспорядочность этого человека, обманывающего священные места. Но она идет дальше и чтобы обманутые люди не сообщали о мошенничестве в правоохранительные органы, предлагает им подождать, буквально каждую неделю переносит обещанные сроки возврата долга, а более доверчивым потерпевшим, у которых еще есть деньги, предлагает новые схемы, в которых чеки уже увеличены до миллиона гривен и более.

Многие церковные порядочные люди машут рукой на мошенницу, оставляя суд над ней на Божье усмотрение. Конечно, такие подонки не будут иметь счастья на награбленном и их потомки будут рассчитываться за злодеяния своих воров предков, таких как Кушнир Ирина.

Тем не менее, неравнодушные люди, защищающие церкви, заинтересовались этим лицом и хотят остановить мошенническую деятельность Кушнир Ирины. Собираются доказательства её мошеннических действий, накапливаются сведения о ней и ее сообщниках. Подробно зафиксированы случаи мошенничества Кушнир Ириной в Киевской области, Краматорске и по западным регионам. Ограбленные ею лица попали в большие неприятности из-за долгов, семьи остались без сбережений, а церкви без своих денег и свечей, производители церковной продукции получили огромный ущерб. Данные о её мошенничестве децентрализованы в разных регионах и за рубежом, потерпевшие готовы передать их в правоохранительные органы. Ей не удастся избежать наказания от правоохранительных органов или неравнодушных защитников обиженных ею людей, кроме маловероятного случая возврата средств. За то, что она обманула церкви, будет нести ответственность и страдать.

Призывается общество и все, кому известно это лицо.

Выяснено, что Кушнир Ирина Владимировна ограбила церковных людей и производителей свечей на много тысяч долларов.

У неё есть свои сообщники, водители и владельцы автомобилей небольших пикапов и микроавтобусов, все они будут привлечены к ответственности, номера транспорта и фото лиц зафиксированы и после дополнения данные будут переданы правоохранительным органам.

Всем им светит многолетний срок за организованную преступную деятельность в особо крупных размерах.

Если Кушнир Ирина вас обманула или предлагала сотрудничество, или обидела вас каким-то иным образом, и вам известна какая-то информация о ней, как то: реальные данные о ее личности, контактные данные, номера телефонов (даже не действующие на данный момент) или местонахождение, имущество или информация о родственниках и знакомых – сообщайте анонимным образом на почтовый ящик: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Либо пишите комментарии на этом сайте в этом разделе, либо на других ресурсах о мошенниках, либо смело сообщайте правоохранительным органам, в частности, в СБУ.

Если нам будут известны случаи о возврате средств этим лицом обманутым ею людям и её выдуманные истории про заводы окажутся каким-то чудом правдой, мы будем сообщать об этом. Чтобы другие обманутые ею располагали реальной информацией, что она вернула кому-то украденные средства.

Фото мошенника Кушнир Ирины Владимировны

https://prnt.sc/AsP3SoWqFEoG

Свечная мошенница Кушнир Ирина Владимировна

https://img001.prntscr.com/file/img001/Wt8ho-tbS9iszYR70VoAIg.jpg

Благодарим за внимание и будьте осмотрительны!

 

-----------------------------

 

ATTENTION! A person identified as Irina Vladimirovna Kushnir is wanted for numerous frauds. Be as careful as possible, do not be fooled into cooperating with an experienced fraudster and help collect information about her activities and location!

This woman Kushnir Irina Vladimirovna (apparently about 65 years old) has been engaged in fraud and fraud for several years, deceiving people and church organizations of many thousands of dollars.

She travels to churches and businesses in Ukraine, Belarus and the western regions of neighboring countries Poland and others that produce or buy church supplies, particularly candles, and proposes cooperation, as a result of which all participants lose either funds or products worth thousands of dollars.

Typically, a fraud scheme consists of this procedure.

At manufacturing enterprises across the country, large volumes of products worth thousands of dollars in hryvnia equivalent are taken for sale by her, mainly it is church candles. Then, with this party, she travels around the country to churches and gives, under the guise of a donation to the party, several thousand hryvnia, thus gaining the trust of the abbots of churches and monasteries. She says that she has her own candle production factories in Chernigov and Kyiv regions. When the victims are adapted in this way, she begins to offer schemes for investing in the production of candles according to the principle “a unique case only for you” - “you give 100 now, you get 200 then”, because “now there is a large shortage of wax and it is possible to purchase a good batch of wax from the peasants, and this already has a signed order from Poland for candles worth tens of thousands of dollars, it’s just a matter of production, there are not enough funds to purchase raw materials. Of course, usually simple and poor church people are forced to become interested in the opportunity to improve their predicament and begin to borrow these few thousand dollars, to make a profit or candles for their church.

However, Kushnir Iryna Volodymyrivna, having received the money (usually issues receipts for product sale), begins to avoid calls and eventually reports that a tragedy has occurred, due to military operations near her plant, production was damaged, and the raw materials purchased with the funds received wax was taken away at the customs of Belarus or Poland, but she promises to return everything, because there are new options for profit schemes, which she offers to meet, or just wait. And this goes on for several years.

The impudence and disorderliness of this woman who deceives sacred places is amazing. But she goes further and, so that deceived people do not report fraud to law enforcement agencies, she invites them to wait, literally every week she postpones the promised debt repayment deadlines, and offers new schemes to more gullible victims who still have money, in which checks have already been increased to million hryvnia or more.

Many decent church people refuse the fraudster, leaving her trial to the discretion of God. Of course, such scum will not be happy with the loot and their descendants will pay for the atrocities of their thieving ancestors, such as Irina Kushnir.

However, caring people became interested in this person and want to stop the fraudulent activities of Kushnir Irina, evidence of her fraudulent actions and information about her and her accomplices are being collected. Cases of fraud were recorded in detail in the Kyiv region, Kramatorsk and in the western regions.

The people she robbed got into big trouble because of debts, families were left without savings, and churches without their money and candles, manufacturers of church products suffered enormous damage.

Data on her fraud is decentralized in different regions and abroad, complainants are ready to transfer it to law enforcement agencies. She will not be able to escape punishment from law enforcement agencies or caring defenders of the people and churches she has offended, except in the unlikely event of a refund. She will be held accountable and suffer for deceiving the churches.

The public and everyone who knows this person is called upon.

It was found out that Kushnir Irina Vladimirovna abandoned church people and candle manufacturers for many thousands of dollars.

There are accomplices, drivers and owners of small pickup trucks and minibuses, all of them will be brought to justice, vehicle numbers and photographs of persons are recorded and, after addition, the data will be transferred to law enforcement agencies.

All of them are facing a multi-year sentence for organized criminal activity on an especially large scale.

If she deceived you, or offered cooperation, or offended you in some other way, and you know some information about her, such as: real information about her personality, contact details, phone numbers (not even active at the moment) or location, property estate or information about relatives and friends - report anonymously to the mailbox: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Either write comments here on this site in this section, or on other resources about scammers, or feel free to report to law enforcement agencies, in particular, the SBU or Interpol.

If we become aware of cases of refunds from this person to who was deceived by her, or if her fictitious stories about factories turn out to be miraculously true, we will report this. So that others deceived by her have real information that she returned the stolen funds to someone.

Photo of the fraudster Kushnir Irina Vladimirovna

https://prnt.sc/AsP3SoWqFEoG

Candle fraudster Kushnir Irina Vladimirovna

https://img001.prntscr.com/file/img001/Wt8ho-tbS9iszYR70VoAIg.jpg

Thank you for your attention and be careful!

Кушнір Ірина Володимирівна, Кушнир Ирина Владимировна, Kushnir Irina Vladimirovna 

Додаткова інформація

 

Комментарі

Коментарів наразі немає. Стати першим коментатором.
Є обліковий запис? Авторизація
Гість
Субота, 27 квітень 2024

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://marker.org.ua/

Видалення відгуків

Адміністрація ресурсу не видаляє відгуки на Ваші прохання, побажання та погрози. Не подобається відгук? - пишіть у коментарях або домовляйтеся з автором відгуку.

відповідальність ресурсу

Підтримайте проект

Допоможіть проекту для оплати хостингу та розвитку ресурсу.

Підтримати

Нові коментарі

schemior.com
26 квітень 2024
лохотрон повний schemior
Михайлів Наталія Юріївна або Роман
24 квітень 2024
З цього номера рагуль Макс на ім'я Наталія Михайлів замовив телефон ОЛХ дос...
Данил, Ромны, развод по продаже мобильных телефонов Айпл.
23 квітень 2024
я с этого города. Там таких очень много((( город маленький. Много блатных т...
schemior.com
21 квітень 2024
Магазин полный лохотрон , после оплаты товара можно забыть о его получении ...
Tehnotop.net.ua мошенники
20 квітень 2024
теперь у них другой сайт tehnotop.co.ua не ведитесь на мошейников
https://elektrokraken.com/
19 квітень 2024
Пишіть заяву в поліцію, я вже написав. Сайт розвод як і самі товари.

Індекс Google

Потраплення відгуків до індексу Google займає до 3-х днів після публікації.

Докладніше