Чорний список аферистів та шахраїв

СУЛІМА ОЛЕКСІЙ ВІКТОРОВИЧ

Власник «італійських» маркок: millini, millini reto, ineriossi - це донецький шахтар Суліма Олексій Вікторович, засновник ТДВ "ШАХТА "ПІВДЕННОДОНБАСЬКА №3" з міста Вугледар, Донецької області.
Можливо це близький родич Євгена Суліма, скандального замміністра освіти, та близький друг Табачника, за часи президентства Януковича. Сфера інтересів Михайла Бродського на той час голови Держслужби з регуляторної політики, була дуже близька з вугільним бізнесом Ахметова та Януковичей, але то лише збіг.
Чиста випадковість що у 2019 році, зненацька, заможний донецький шахтар Суліма О.В. вирішує стати власником купи саме «італійських» меблевих торгових марок: millini, millini reto, mi mi mi by millini, interios, interiosi про яки в Італії ніхто навіть не чув. Михайло Бродський вже багато років у ті часи пошиває у дурні тисячі українських споживачів через свої «італійські» меблеві марки з Черкас: Veneto, Veneto MED, Emiflex, Buyme, Здоровий сон, Veneto kids.

Випадково «італійські» меблеві бізнеси заможного донецького шахтаря Суліми та самого чесного чиновника Бродського мають просто ідентичний асортимент: постільна білизна, ковдри, подушки, матраци, ліжка, дивани, крісла та стільці.

Доля просто кепкує з Veneto та Millini й розміщує цих «італійців» завжди поруч, просто на одній орендованій площі у всіх ТЦ Києва!

Якщо зайти на сайти великих італійських меблярів Суліми та Бродського (обидва сайти все ще російськомовні) то там майже ідентична дичина! стосовно історії цих великих «італійських» марок: итальянские специалисты / Людовіко Мілліні / Массимо Венето / итальянское оборудование / итальянские технологии / итальянская марка / лидеры рынка / известный бренд / ряд высокотехнологичных предприятий / инновации / департамент инноваций / уникальные технологии / анала говнет – враження що увесь цей ідентичний словесний поніс не дуже розумний маркетолог вкрав з сайту роскосмоса чи газпрома.

Політичний банкрут Бродський вже 20 років вішає італійську пасту на вуха українців, шахтар-пенсіонер Суліма додасть свою порцію донецько-італійських равіолі марки Millini.

Всі чекаємо на адресу/контакти Італійського офісу Millini Group - про який багато напісано на сайті: millini com ua

Ви можете видаляти правдиві відгуки і далі (як наприклад на otzuvua net), але після одного видаленого з'являться десяток додатково на нових ресурсах і видалити їх ви не зможете - їдьте до домоу у свою бананову ДНР!

 

 

Комментарі

Коментарів наразі немає. Стати першим коментатором.
Є обліковий запис? Авторизація
Гість
Понеділок, 06 травень 2024

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://marker.org.ua/

Видалення відгуків

Адміністрація ресурсу не видаляє відгуки на Ваші прохання, побажання та погрози. Не подобається відгук? - пишіть у коментарях або домовляйтеся з автором відгуку.

відповідальність ресурсу

Підтримайте проект

Допоможіть проекту для оплати хостингу та розвитку ресурсу.

Підтримати

Нові коментарі

Интернет магазин Резина Диски
03 травень 2024
Связался с продавцом. Месяц мурыжил завтраками. После предупреждения что с...
Стадницкий Сергей Сергеевич, ТОВ «ТОРГ ІНТЕРНЕШИНЛ», 44621722
29 квітень 2024
Если вы работаете на этой фирме, то видимо не в курсе как ведут дела с клие...
Стадницкий Сергей Сергеевич, ТОВ «ТОРГ ІНТЕРНЕШИНЛ», 44621722
29 квітень 2024
Працюю на цій фірмі вже давно і не яких таких як ви пишете ситуацій не було...
Шахрай ОЛХ (olx)
29 квітень 2024
Вкрав гроші
інтернет- магазин ineed.ua
28 квітень 2024
Замовляла лампу, отримала бракований поламаний товар. Купляла по повній пер...
Otzyvua.net
28 квітень 2024
Про мошеннический магазин "Розетка"они тоже удаляют отрицательные отзывы

Індекс Google

Потраплення відгуків до індексу Google займає до 3-х днів після публікації.

Докладніше