Чорний список аферистів та шахраїв

Аферист: Крынин Радеон Владимирович - Кринін Родіон Володимирович. Афери з нерухомістю

Крынин Радеон Владимирович

Кринін Родіон/Радеон Володимирович

__________

Здає в оренду 2 приміщення за адресою М.Київ, Борщагівська вулиця 189. З високою ймовірністю має ще кілька приміщень. Про інші адреси не знаю.

_____

Схема за якою діє Родіон з даним приміщенням:

* подає неправдивий план приміщення разом з незаконно побудованою літньою площадкою в об'яві. Подібні надписи періодично робить ОСББ будинку, але вони швидко зафарбовуються: 

https://img.hurtom.com/image/CNud
https://img.hurtom.com/image/CNuc
https://img.hurtom.com/image/CNuj

* Показує підробні документи на приміщення в яких вказуються неправильні розміри відносно реальних

* здається приміщення в якомога більший проміжок часу по схемі скидок (чим за більший проміжок часу платиш, тим більша скидка)

* Оплата комунальних ніби то як 3000 гривень, хоча об'єктивна оплата -- близько 50 грн в місяць. По підтвердження можете звернутися до ОСББ будинку(живе в самому будинку) - Світлана.

* Періодично розкрадається приміщення самим Родіоном. Якщо є що розкрадати.

* Саме приміщення проблемне з точки зору оформлення: незаконна приватизація

* Саме приміщення проблемне з точки зору каналізації: т.я. незаконно заміняли схему стічних труб будинку -- зробили це вкрай погано. Як наслідок взимку стік протікає всередину приміщення. Також в одній з кімнат приміщення (те яке він здає разом з літньою площадкою, а не кухонне) періодично затоплюється протікаючими трубами самого будинку. Не сильно, але перефарбування однієї стіни обов'язкове чуть не раз на місяць-два.

* Саме приміщення проблемне з точки зору електрики: якась муть з щитком, т.я. всі автомати перемішані між собою і підписані неправильно. В туалеті частково не працює електрика(розетка) - десь коротке замикання і якщо її підключити - виб'є пробки (авось, захочете перевірити мої слова відвідавши приміщення)

* Заманює ніби то як потужною вентиляцією. По-факту проект вентиляції підставний - вентиляція виходить у вентиляцію будинку і вона працювати не має законного права. Окрім того, вентиляція значно менш потужна, аніж він про це розповідає.

* Літня площадка (яку він також здає) йому не належить. Це прибудинкова територія, що належить будинку. Не зважаючи на все, що він розповідає - займати цю літню площадку ви не маєте права. Перевірити це можна звернувшись в Керуючу Компанію солом'янського району. Вони вам покажуть оце: https://img.hurtom.com/image/CNuZ . 

* Також ви не маєте право ні вішати рекламу. Що б він вам не розповідав. Ось приклад схеми демонтажа незаконно виставленої реклами людьми, яких він кинув раніше: https://img.hurtom.com/image/CNuY
* Саме приміщення йому напряму не належить, це приміщення незаконно приватизоване на його матір. Він не має права його здавати в принципі. Довіреність, котру він вам покаже являється просроченою. Ось це фото документа, який він показує:
https://img.hurtom.com/image/CNu1  (Серія ЕАВ 590521) підтвердити що цей документ є проблемним може будь-який юрист. Сам документ на руки при цьому зараз він не дає, лише показує фотографію на своєму мобільному.

* Працює через ріелторів. Щоразу через нового. Цілком можливо що частина ріелторів підставні. Але напевне можу сказати що частина - справжні і просто недосвідчені і не перевіряють приміщення адекватно перед здачею вам.

* Після підписання договору та передачі грошей більше ви його на зустріч не витягнете. Лише зв'язок по телефону. Він обережний.

Що б підтвердити написану інформацію можете звернутися до ОСББ будинку, її звати Світлана і проживає вона в самому будинку.

Зараз відкрито судову справу на його ім'я, нажаль номера не знаю.

Зате є номер кримінального провадження від іншого позивача: 12018100090008938

Також є заява в міліцію на його ім'я, номер: 27762

_________________

Додаткові данні:

його телефони:
(097)090-33-66
(063)644-44-44

Паспорт: НЕ486804
Софіївський РУМВС України в Черкаській Обл
Виданий Соснівським РО УМВД України в Черкаській обл
6 березня 2007

інд код 3073 11 72 38

дата народження: 1984.02.20

Теоретичне місце проживання: десь в Печерському районі.

Теоретична прописка: Черкаська обл., м. Черкаси, вул. Бидгощська, 36/147, кв. 12

Скоріш за все діє в зговорі зі своєю матір'ю: Криніна Лариса Петрівна. 

ФОП матері: https://5140.org/fop/572515-krinina-larisa-petrivna

ФОП Родіона: https://youcontrol.com.ua/catalog/fop_details/39717593/ 

Також потрібно мати на увазі що він має добре налагоджені стосунки з чоловіком що викупив офіс над ним (колишнє банківське приміщення).

Цей чоловік буде підтверджувати слова Родіона та клеветати на Світлану (не уточнюючи що вона ОСББ будинку, а просто говорячи що вона навіжена).

Його словам також не можна вірити.

Додаткова інформація

  • 0970903366
 

Комментарі 5

Гість в Неділя, 27 вересень 2020, 00:05
Мошенник на доверии

Все правда. Только , вентиляции у них уже нет,- её отрезали за воровство!Он дорисовал в своём техпаспорте комнату, которая принадлежит жильцам и предлагает её как свою, а потом арендаторов оттуда сразу же выгоняют жильцы.Сегодня ведётся уголовное дело.

Все правда. Только , вентиляции у них уже нет,- её отрезали за воровство!Он дорисовал в своём техпаспорте комнату, которая принадлежит жильцам и предлагает её как свою, а потом арендаторов оттуда сразу же выгоняют жильцы.Сегодня ведётся уголовное дело.
skulptorrr в Неділя, 10 жовтень 2021, 15:44
"Мошенник на доверии"

"Мошенник на доверии" - цей коментар залишила сама Світлана, тобто ОСББ даного будинку.

"Мошенник на доверии" - цей коментар залишила сама Світлана, тобто ОСББ даного будинку.
Гість - Тетяна в Четвер, 29 лютий 2024, 20:45
Неправдива інформація

Я залишила відгук, приберіть, будь-ласка інфу про колишню дружину, не паплюжте моє ім'я. Він винен моєму сину так само як і Вам

Я залишила відгук, приберіть, будь-ласка інфу про колишню дружину, не паплюжте моє ім'я. Він винен моєму сину так само як і Вам
adonis.laboratorie в Понеділок, 10 липень 2023, 12:24
Підтверджую - вул. Рибальська 3. Кринін Родіон та Криніна Лариса (матір) -- шахраї

За цією ж схемою здають підвальне приміщення по вул. Рибальська 3.
Основний гачок, на який ловлять - це знижка за оренду при оплаті за рік. З самого початку роботи починають приходити працівники ЖЕК та керуючої компанії і виявляється, що жодних договорів з обслуговуючими компаніями в них немає, жодних комунальних вони не платять і борги на приміщенні в сотні тисяч гривень (зі слів керуючої компанії). Як резутьтат орендодавцям неможливо працювати.
Також приміщення виведено з комунальної власності і приватизовано без згоди мешканців, а незаконним способом -- відбувається намагання мешканців повернути приміщення.

Будьте обережні.

За цією ж схемою здають підвальне приміщення по вул. Рибальська 3. Основний гачок, на який ловлять - це знижка за оренду при оплаті за рік. З самого початку роботи починають приходити працівники ЖЕК та керуючої компанії і виявляється, що жодних договорів з обслуговуючими компаніями в них немає, жодних комунальних вони не платять і борги на приміщенні в сотні тисяч гривень (зі слів керуючої компанії). Як резутьтат орендодавцям неможливо працювати. Також приміщення виведено з комунальної власності і приватизовано без згоди мешканців, а незаконним способом -- відбувається намагання мешканців повернути приміщення. Будьте обережні.
Гість - Tatjana в Четвер, 29 лютий 2024, 20:40
Щодо вилучення неправдивої інформації

Автор, приберіть, будь-ласка, згадування про мене, як про колишню дружину. Ми ніколи не були одружені, на щастя. Він є боржником по сплаті аліментів на утримання нашого сина. Винен давно і багато.
Перевіряйте дані, будь-ласка, перш ніж публікувати особисті дані. Буду вдячна за оперативність

Автор, приберіть, будь-ласка, згадування про мене, як про колишню дружину. Ми ніколи не були одружені, на щастя. Він є боржником по сплаті аліментів на утримання нашого сина. Винен давно і багато. Перевіряйте дані, будь-ласка, перш ніж публікувати особисті дані. Буду вдячна за оперативність
Є обліковий запис? Авторизація
Гість
Понеділок, 29 квітень 2024

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://marker.org.ua/

Видалення відгуків

Адміністрація ресурсу не видаляє відгуки на Ваші прохання, побажання та погрози. Не подобається відгук? - пишіть у коментарях або домовляйтеся з автором відгуку.

відповідальність ресурсу

Підтримайте проект

Допоможіть проекту для оплати хостингу та розвитку ресурсу.

Підтримати

Нові коментарі

Стадницкий Сергей Сергеевич, ТОВ «ТОРГ ІНТЕРНЕШИНЛ», 44621722
29 квітень 2024
Працюю на цій фірмі вже давно і не яких таких як ви пишете ситуацій не було...
Шахрай ОЛХ (olx)
29 квітень 2024
Вкрав гроші
інтернет- магазин ineed.ua
28 квітень 2024
Замовляла лампу, отримала бракований поламаний товар. Купляла по повній пер...
Otzyvua.net
28 квітень 2024
Про мошеннический магазин "Розетка"они тоже удаляют отрицательные отзывы
schemior.com
26 квітень 2024
лохотрон повний schemior
Михайлів Наталія Юріївна або Роман
24 квітень 2024
З цього номера рагуль Макс на ім'я Наталія Михайлів замовив телефон ОЛХ дос...

Індекс Google

Потраплення відгуків до індексу Google займає до 3-х днів після публікації.

Докладніше