Чорний список аферистів та шахраїв

Сердюк Анастасія Валеріївна

Торгує на інтернет магазині «Шафа» anastasiia996.

Профіль . 
+380 (93) 262 88 96
4149439010314197 приват банк.

інстаграм @anastasiiasrk , @anastasiia996
Може проживати та працювати в Тернівському районі , Дніпропетровська область. 
   Виставлені фото дорогих речей на своїй  сторінці « Шафа» anastasiia996 ! Хотіла придбати в неї пальто Max Mara. Просила додаткові фото. Довго не відправляла додаткові фото, перевела розмову на вайбер, щоб швидше було. Висла ті самі, що у оголошенні яшафи. Оплата лише 100%. Я повелась, бо дуже треба було , спішила і їхала у відрядження.  
   Угоду «заключала» на «Шафі» і паралельно писала на вайбері !  Оплативвши 13300, ( то ті вже зі знижкою в 700 грн, від 14000 ) ,  2 дні не відправляла пальто, мов уся в роботі, така замучена. Я почала хвилюватись!     Продавець, щоб «заспокоїти» мене, створила номер  накладної на додатку нова пошта, фейковий і ще день не відправляла товар.   Коли нарешті вже ж відправила , (відправка з Ірпінь, 10 відділення НП) і я отримала, пальто.... була в великому шоці... воно було далеко не оригінал, страшна турецька синтетична річ з пришитою вручну бікою Max Mara... Річ ношена і погано пахнуча.  Фуу. добре, що це зазняла на відео , при свідках!
  Після моїх переконливих аргументів , що піду у відділ, з аргументами, повернула 2/3 від суми( 10000), решту (3300) обіцяла трошки пізніше, з зарплати (02.03). Але ... Цього так і не сталось. Вірити не можна аферюгам!
 Сьогодні, 05.03, істерить на мої пттання, коли усю суму верне, с вона почала мене звинувачувати у погрозах, нервових зривах, образах, що вагітна... , що на 14 тижні ...    Вимагала, щоб я відправила їй наложкою, вона тоді поверне, бо дорожить пальто. В домовленості з переписки , відправити мала пальто .Я не стала цього робити , щоб не потрапити у чергову аферу. 

  Подала заяву у відділ. Зафіксувала усі докази до справи... 

  З поради слідчого, проаналізувавши переписку, дала ще один шанс виправити ситуацію та повернути кошти шляхом налоного платежу .   Повідомила,  що відправлю пальто наложним, як вимагає... це від 07.03 ... Звісно з підтвердженням  вмісту посилки та підтвердженням і готовністю отримати його. Пакування посилки та відправка, при свідках з відео, для гарантії, що не перекрутись ситуацію в інший бік. 
  І тут почалось: істерії, погрози, хамство. Звинувачення мене , що я нечесна і мені не довіряє, і тд. Що хоче зі слідчим розмовляти особисто.. класичні розводи)) 
  Думала щиро , що виправить ситуацію і напишу зустрічну заяву про відкликання справи, але Анастасія Валерівна Сердюк, не бажає підтвердити посилку і повернути гроші. 
  ( Ще поступила непровірена інформація ,що народжена приблизно 1988 року, має незакінчену юридичну освіту , на даний момент може працювати в Управлінні праці та соціального захисту населення виконкому тернівської районної у місці влади, дніпропетровської області

  Остерігайтесь !!! Нервів пішло багато. 


 

Додаткова інформація

  • 0932628896
 

Комментарі

Коментарів наразі немає. Стати першим коментатором.
Є обліковий запис? Авторизація
Гість
Неділя, 05 травень 2024

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://marker.org.ua/

Видалення відгуків

Адміністрація ресурсу не видаляє відгуки на Ваші прохання, побажання та погрози. Не подобається відгук? - пишіть у коментарях або домовляйтеся з автором відгуку.

відповідальність ресурсу

Підтримайте проект

Допоможіть проекту для оплати хостингу та розвитку ресурсу.

Підтримати

Нові коментарі

Интернет магазин Резина Диски
03 травень 2024
Связался с продавцом. Месяц мурыжил завтраками. После предупреждения что с...
Стадницкий Сергей Сергеевич, ТОВ «ТОРГ ІНТЕРНЕШИНЛ», 44621722
29 квітень 2024
Если вы работаете на этой фирме, то видимо не в курсе как ведут дела с клие...
Стадницкий Сергей Сергеевич, ТОВ «ТОРГ ІНТЕРНЕШИНЛ», 44621722
29 квітень 2024
Працюю на цій фірмі вже давно і не яких таких як ви пишете ситуацій не було...
Шахрай ОЛХ (olx)
29 квітень 2024
Вкрав гроші
інтернет- магазин ineed.ua
28 квітень 2024
Замовляла лампу, отримала бракований поламаний товар. Купляла по повній пер...
Otzyvua.net
28 квітень 2024
Про мошеннический магазин "Розетка"они тоже удаляют отрицательные отзывы

Індекс Google

Потраплення відгуків до індексу Google займає до 3-х днів після публікації.

Докладніше