Чорний список аферистів та шахраїв

Сергей, Сергей F, водородное отопление

Сергей FУВАГА!!! Будьте уважні. Людина за ім'ям Сергій (0505941070) продає обладнання для виробництва водню з води, дане обладнання має нібито розкладати воду на кисень і водень та при подальшому спалюванні водню отримувати дуже багато енергії (більше ніж з природнього газу, бензину або дизпалива). Уся робота цього обладнання як писанина на заборі, нібито працює, але сенсу в ньому ніякого. Вода дійсно розпадається на водень і кисень, але при подальшому спалюванні водню користувач отримає енергії навіть менше ніж витратив на розпад, тобто використання даного обладнання просто втрачає сенс, однак продавець стверджує зворотне і обіцяє багаторазову економію. Зрозуміло упевнитися в тому що ця вся економія - нахабна брехня на пошті при отриманні не вийде, а упевнитися в цьому ви зможете тільки тоді коли все це підключите і зрозумієте що вас нахабно обдурили. При спробі повернути дане обладнання продавцеві натрапите на шквал негативу, хоча перед купівлею він буде з вами дуже мило говорити і справляти враження дуже надійного продавця який відповідає за свої слова, проте після укладання угоди добре якщо вас відкрито не пошлють на три літери, про повернення грошей можете навіть і не думати. На жаль ми з чоловіком теж хотіли заощадити і на жаль повірили цьому шахраєві, в результаті спроба заощадити переросла в ще більші витрати. Перед купівлею переглянули багато його роликів на Ютубі під ніком "Сергій F", після виходу цього оголошення став називатися "Водородні системи" і якось не надали значення тому що майже у всіх коментарі включені, а у нього у всіх роликах вони відключені, швидше за все тому що він розуміє що йому там напишуть всю правду про його "чудо-генераторі" і вводити людей в оману вже не вийде. Страшно уявити скількох він людей обдурив продаючи це своє обладнання. Не повторюйте нашої помилки.
Дорогі друзі, якщо Ви все ж таки хочете випробувати долю то хоча б вимагайте з цього шахрая документи на це обладнання (накладні, гарантійний талон, сертифікат якості) щоб коли Ви зрозумієте що Вас ошукали то було с чим звертатися в поліцію. Хоча я впевнена нічого цього в нього немає.
Якщо Ви стали жертвою цього шахрая будь-ласка напишіть мені и опишіть все в подробицях.
В своєму останньому відео на YouTube Сергій називає усіх хто не вірить в ефективніть його обладнання - Дибілами які погано вчилися в школі, тобто дорогі друзі це він нас хто постраждав повіривши йому вважає - Дибілами і усіх останніх хто йому повірить. Дорогі друзі закликаю Вас не пожалкувати 35 грн на платне розміщення в OLX та розмістити тут якщо Ви стали жертвою цього шахрая таку схожу за змістом обьяву і в подробицях описати як Вас ошукав цей Шахрай.
Також звертаюся персонально до цього шахрая - Сергійко (хоча може це й несправжнє твоє ім'я) якщо ти дуже впевнений в якості свого обладнання то ввімкни на YouTubi комментарі (люди там розкажуть тобі хто є дибіл насправді), а також напиши в публічний простір своє фізичне місцезнаходження щоб люди могли приїхати до тебе і "подякувати" особисто, а може і я приїду подивлюся в твої нахабні очі.
Не здивуюся якщо згодом він і им'я своє змінить як вже змінив фото та назву свого каналу на YouTubi.

https://picua.org/image/kn7W2X
https://picua.org/image/kn7sgg
https://picua.org/image/kn7i3k
https://picua.org/image/kn7U53
https://picua.org/image/kn7LUn
https://picua.org/image/kn7nBM
https://picua.org/image/kn7a8z
https://picua.org/image/kn77Si
https://picua.org/image/kauPvl
https://picua.org/image/kau624
https://picua.org/image/kauKgZ
https://picua.org/image/kauAqr
https://picua.org/image/kaur5o
https://picua.org/image/kauQL0

 

Комментарі 1

Гість в Субота, 06 лютий 2021, 23:41
Мошенник в OLX Филенко Сергей (он же Николай)

Все правильно написано, очевидно много он обманул людей раз уже статьи о его шарлатанстве появляться начинают. Кому интересно публикую местоположение этого человека г.Харьков, Салтовка, ул.Гвардейцев Широнинцев 28, гараж 198

Все правильно написано, очевидно много он обманул людей раз уже статьи о его шарлатанстве появляться начинают. Кому интересно публикую местоположение этого человека г.Харьков, Салтовка, ул.Гвардейцев Широнинцев 28, гараж 198
Є обліковий запис? Авторизація
Гість
Четвер, 16 травень 2024

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://marker.org.ua/

Видалення відгуків

Адміністрація ресурсу не видаляє відгуки на Ваші прохання, побажання та погрози. Не подобається відгук? - пишіть у коментарях або домовляйтеся з автором відгуку.

відповідальність ресурсу

Підтримайте проект

Допоможіть проекту для оплати хостингу та розвитку ресурсу.

Підтримати

Нові коментарі

СЕРВІСНИЙ ЦЕНТР №1, м. Київ, Бориспільська,7
15 травень 2024
Будьте бдительны! Разводят профессионально эти деятели. Все детали, описа...
Кульчицький Ярослав Дмитрович - мошенник со Львова
14 травень 2024
Знакомая личность. Я давно на аукционе violity - этот тип купил разгрузку к...
ТОВ КАРГО ІНВЕСТ ГРУП Код ЄДРПОУ 44930706
14 травень 2024
напишіть мені [email protected]. Ми подали заяву.
euro-divan.com.ua товара нет в наличии
14 травень 2024
https://outlet-mebel.com.ua/ua У них есть еще один сайт, разводят людей.
ТОВ КАРГО ІНВЕСТ ГРУП Код ЄДРПОУ 44930706
14 травень 2024
підтверджую..Некий Влад 0934804614 заманює дешевою ціною, бере предоплату і...
Кидала с ОЛХ Ляшенко Максим
10 травень 2024
Еще один такой кидала Николаев Глеб из Днепра 0664980091. Просил скидку я о...
Мошенники на ОЛХ
10 травень 2024
0664980091 Не успел дать объявление, как сразу кидает ссылку как бы с олх ...

Індекс Google

Потраплення відгуків до індексу Google займає до 3-х днів після публікації.

Докладніше