Чорний список аферистів та шахраїв

Довбич Иван Михайлович

Добрый день, Хотел приобрести автомобиль Volkswagen T5 Multivan 2.0 TDI , на площадке ОЛХ , на писал в приват на олх продавцу Ивану ,задал пару вопросов. Вопрос бы такой ; Добрый день, интересует ета машина, Как ето все происходит?
Через пять минут я получил ответ : Ні все що потрібно зараз від вас так це паспортні данні а саме 1,2ст паспорту прописка ІНН ,я спочатку відправлю їх на митницю на перевірку щоб не було в мене проблем при пересічці якщо все гараз,Я знімаю автомобіль з продажу збираюся та їду подавати на вас доки на оформлення повне оформлення займе до 3-х днів ,як будемо розраховуватись.
За автомобіль розрахунок буде після того як оглянемо вже на сервісі ,
А оформлення будете сплачувати по факту як це буде відбуватися я спочатку оформлюю на вас документ як він буде готовий я фотографую його та відправляю вам,Ви диветесь його,перевіряєте,я надаю вам рахунка який нададуть мені на митниці ви проплачуєте оформлення .
Потім вже при зустрічі відраховуємо все що сплатили за оформлення решта що залишається я забираю на руки після огляду буса на сервісі. Ответ хороший красивый,
Задаю следующий вопрос: Иван а яки платежи по Украине будут? Мне нужно понемать какая сума нужна в гривнах? Приблизительно?
Ответ Ивана: За договір купівлі-продажу (купча) по Польскі ціна десь до 15т вийде так обміняйте на гривні те що втратите на комісії відрахуємо від вартості автомобіля головне щоб всі чеки зберегли,.
Ответ я получил не какой, и снова задал вопрос: Кроме 15т. грн. ещё платёж будет?
Отвт Ивана : Так розтаможка,Всі платежі будете робити після того як будете бачити готовий документ на себе щоб ви бачили за що ви плотите
Можу відправити свої данні також.
Задаю следующий вопрос:Мне нужно понимать какую суму брать на завтра? и тут овет Ивана меня убил. Десь до 3000$ повинно выстачить,
Я понемаю шо ето розвод , прошу Ивана сбросить паспартные данные , прислал фото паспорта , я пересылаю знакомым полицейским фото паспарта Ивана, На шо получил ответ полиции на данного человека Довбич Иван Михайлович открыто 17 уголовных дел, по мошенничиству. Когда набрал Ивана онс сказа я не пределах и положил трубку! на связь не выходит, На олх продают теже машины только под новым именем Сергей, Вот сылка на обявление олх https://www.olx.ua/obyavlenie/volkswagen-t5-multiv... вот второе обявление на олхhttps://www.olx.ua/obyavlenie/vw-t5-multivan-2011-... Будьте внимательны на олх! Мошенник на олх, Довбич Иван Михайлович паспортные данные 30 сичня 1983 село Чумалево Тячивского району Закарпатьська область: прописка Чумалево ул. Перемоги 15
телефон/вайбер 0635130019 (0635241914)

Додаткова інформація

  • 0635130019 (0635241914)
 

Комментарі

Коментарів наразі немає. Стати першим коментатором.
Є обліковий запис? Авторизація
Гість
Неділя, 05 травень 2024

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://marker.org.ua/

Видалення відгуків

Адміністрація ресурсу не видаляє відгуки на Ваші прохання, побажання та погрози. Не подобається відгук? - пишіть у коментарях або домовляйтеся з автором відгуку.

відповідальність ресурсу

Підтримайте проект

Допоможіть проекту для оплати хостингу та розвитку ресурсу.

Підтримати

Нові коментарі

Интернет магазин Резина Диски
03 травень 2024
Связался с продавцом. Месяц мурыжил завтраками. После предупреждения что с...
Стадницкий Сергей Сергеевич, ТОВ «ТОРГ ІНТЕРНЕШИНЛ», 44621722
29 квітень 2024
Если вы работаете на этой фирме, то видимо не в курсе как ведут дела с клие...
Стадницкий Сергей Сергеевич, ТОВ «ТОРГ ІНТЕРНЕШИНЛ», 44621722
29 квітень 2024
Працюю на цій фірмі вже давно і не яких таких як ви пишете ситуацій не було...
Шахрай ОЛХ (olx)
29 квітень 2024
Вкрав гроші
інтернет- магазин ineed.ua
28 квітень 2024
Замовляла лампу, отримала бракований поламаний товар. Купляла по повній пер...
Otzyvua.net
28 квітень 2024
Про мошеннический магазин "Розетка"они тоже удаляют отрицательные отзывы

Індекс Google

Потраплення відгуків до індексу Google займає до 3-х днів після публікації.

Докладніше