Чорний список аферистів та шахраїв

Сергей, Сергей F, водородное отопление

Сергей FУВАГА!!! Будьте уважні. Людина за ім'ям Сергій (0505941070) продає обладнання для виробництва водню з води, дане обладнання має нібито розкладати воду на кисень і водень та при подальшому спалюванні водню отримувати дуже багато енергії (більше ніж з природнього газу, бензину або дизпалива). Уся робота цього обладнання як писанина на заборі, нібито працює, але сенсу в ньому ніякого. Вода дійсно розпадається на водень і кисень, але при подальшому спалюванні водню користувач отримає енергії навіть менше ніж витратив на розпад, тобто використання даного обладнання просто втрачає сенс, однак продавець стверджує зворотне і обіцяє багаторазову економію. Зрозуміло упевнитися в тому що ця вся економія - нахабна брехня на пошті при отриманні не вийде, а упевнитися в цьому ви зможете тільки тоді коли все це підключите і зрозумієте що вас нахабно обдурили. При спробі повернути дане обладнання продавцеві натрапите на шквал негативу, хоча перед купівлею він буде з вами дуже мило говорити і справляти враження дуже надійного продавця який відповідає за свої слова, проте після укладання угоди добре якщо вас відкрито не пошлють на три літери, про повернення грошей можете навіть і не думати. На жаль ми з чоловіком теж хотіли заощадити і на жаль повірили цьому шахраєві, в результаті спроба заощадити переросла в ще більші витрати. Перед купівлею переглянули багато його роликів на Ютубі під ніком "Сергій F", після виходу цього оголошення став називатися "Водородні системи" і якось не надали значення тому що майже у всіх коментарі включені, а у нього у всіх роликах вони відключені, швидше за все тому що він розуміє що йому там напишуть всю правду про його "чудо-генераторі" і вводити людей в оману вже не вийде. Страшно уявити скількох він людей обдурив продаючи це своє обладнання. Не повторюйте нашої помилки.
Дорогі друзі, якщо Ви все ж таки хочете випробувати долю то хоча б вимагайте з цього шахрая документи на це обладнання (накладні, гарантійний талон, сертифікат якості) щоб коли Ви зрозумієте що Вас ошукали то було с чим звертатися в поліцію. Хоча я впевнена нічого цього в нього немає.
Якщо Ви стали жертвою цього шахрая будь-ласка напишіть мені и опишіть все в подробицях.
В своєму останньому відео на YouTube Сергій називає усіх хто не вірить в ефективніть його обладнання - Дибілами які погано вчилися в школі, тобто дорогі друзі це він нас хто постраждав повіривши йому вважає - Дибілами і усіх останніх хто йому повірить. Дорогі друзі закликаю Вас не пожалкувати 35 грн на платне розміщення в OLX та розмістити тут якщо Ви стали жертвою цього шахрая таку схожу за змістом обьяву і в подробицях описати як Вас ошукав цей Шахрай.
Також звертаюся персонально до цього шахрая - Сергійко (хоча може це й несправжнє твоє ім'я) якщо ти дуже впевнений в якості свого обладнання то ввімкни на YouTubi комментарі (люди там розкажуть тобі хто є дибіл насправді), а також напиши в публічний простір своє фізичне місцезнаходження щоб люди могли приїхати до тебе і "подякувати" особисто, а може і я приїду подивлюся в твої нахабні очі.
Не здивуюся якщо згодом він і им'я своє змінить як вже змінив фото та назву свого каналу на YouTubi.

https://picua.org/image/kn7W2X
https://picua.org/image/kn7sgg
https://picua.org/image/kn7i3k
https://picua.org/image/kn7U53
https://picua.org/image/kn7LUn
https://picua.org/image/kn7nBM
https://picua.org/image/kn7a8z
https://picua.org/image/kn77Si
https://picua.org/image/kauPvl
https://picua.org/image/kau624
https://picua.org/image/kauKgZ
https://picua.org/image/kauAqr
https://picua.org/image/kaur5o
https://picua.org/image/kauQL0

 

Комментарі 1

Гість в Субота, 06 лютий 2021, 23:41
Мошенник в OLX Филенко Сергей (он же Николай)

Все правильно написано, очевидно много он обманул людей раз уже статьи о его шарлатанстве появляться начинают. Кому интересно публикую местоположение этого человека г.Харьков, Салтовка, ул.Гвардейцев Широнинцев 28, гараж 198

Все правильно написано, очевидно много он обманул людей раз уже статьи о его шарлатанстве появляться начинают. Кому интересно публикую местоположение этого человека г.Харьков, Салтовка, ул.Гвардейцев Широнинцев 28, гараж 198
Є обліковий запис? Авторизація
Гість
Понеділок, 29 квітень 2024

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://marker.org.ua/

Видалення відгуків

Адміністрація ресурсу не видаляє відгуки на Ваші прохання, побажання та погрози. Не подобається відгук? - пишіть у коментарях або домовляйтеся з автором відгуку.

відповідальність ресурсу

Підтримайте проект

Допоможіть проекту для оплати хостингу та розвитку ресурсу.

Підтримати

Нові коментарі

Стадницкий Сергей Сергеевич, ТОВ «ТОРГ ІНТЕРНЕШИНЛ», 44621722
29 квітень 2024
Если вы работаете на этой фирме, то видимо не в курсе как ведут дела с клие...
Стадницкий Сергей Сергеевич, ТОВ «ТОРГ ІНТЕРНЕШИНЛ», 44621722
29 квітень 2024
Працюю на цій фірмі вже давно і не яких таких як ви пишете ситуацій не було...
Шахрай ОЛХ (olx)
29 квітень 2024
Вкрав гроші
інтернет- магазин ineed.ua
28 квітень 2024
Замовляла лампу, отримала бракований поламаний товар. Купляла по повній пер...
Otzyvua.net
28 квітень 2024
Про мошеннический магазин "Розетка"они тоже удаляют отрицательные отзывы
schemior.com
26 квітень 2024
лохотрон повний schemior

Індекс Google

Потраплення відгуків до індексу Google займає до 3-х днів після публікації.

Докладніше