Чорний список аферистів та шахраїв

Довбич Иван Михайлович

Добрый день, Хотел приобрести автомобиль Volkswagen T5 Multivan 2.0 TDI , на площадке ОЛХ , на писал в приват на олх продавцу Ивану ,задал пару вопросов. Вопрос бы такой ; Добрый день, интересует ета машина, Как ето все происходит?
Через пять минут я получил ответ : Ні все що потрібно зараз від вас так це паспортні данні а саме 1,2ст паспорту прописка ІНН ,я спочатку відправлю їх на митницю на перевірку щоб не було в мене проблем при пересічці якщо все гараз,Я знімаю автомобіль з продажу збираюся та їду подавати на вас доки на оформлення повне оформлення займе до 3-х днів ,як будемо розраховуватись.
За автомобіль розрахунок буде після того як оглянемо вже на сервісі ,
А оформлення будете сплачувати по факту як це буде відбуватися я спочатку оформлюю на вас документ як він буде готовий я фотографую його та відправляю вам,Ви диветесь його,перевіряєте,я надаю вам рахунка який нададуть мені на митниці ви проплачуєте оформлення .
Потім вже при зустрічі відраховуємо все що сплатили за оформлення решта що залишається я забираю на руки після огляду буса на сервісі. Ответ хороший красивый,
Задаю следующий вопрос: Иван а яки платежи по Украине будут? Мне нужно понемать какая сума нужна в гривнах? Приблизительно?
Ответ Ивана: За договір купівлі-продажу (купча) по Польскі ціна десь до 15т вийде так обміняйте на гривні те що втратите на комісії відрахуємо від вартості автомобіля головне щоб всі чеки зберегли,.
Ответ я получил не какой, и снова задал вопрос: Кроме 15т. грн. ещё платёж будет?
Отвт Ивана : Так розтаможка,Всі платежі будете робити після того як будете бачити готовий документ на себе щоб ви бачили за що ви плотите
Можу відправити свої данні також.
Задаю следующий вопрос:Мне нужно понимать какую суму брать на завтра? и тут овет Ивана меня убил. Десь до 3000$ повинно выстачить,
Я понемаю шо ето розвод , прошу Ивана сбросить паспартные данные , прислал фото паспорта , я пересылаю знакомым полицейским фото паспарта Ивана, На шо получил ответ полиции на данного человека Довбич Иван Михайлович открыто 17 уголовных дел, по мошенничиству. Когда набрал Ивана онс сказа я не пределах и положил трубку! на связь не выходит, На олх продают теже машины только под новым именем Сергей, Вот сылка на обявление олх https://www.olx.ua/obyavlenie/volkswagen-t5-multiv... вот второе обявление на олхhttps://www.olx.ua/obyavlenie/vw-t5-multivan-2011-... Будьте внимательны на олх! Мошенник на олх, Довбич Иван Михайлович паспортные данные 30 сичня 1983 село Чумалево Тячивского району Закарпатьська область: прописка Чумалево ул. Перемоги 15
телефон/вайбер 0635130019 (0635241914)

Додаткова інформація

  • 0635130019 (0635241914)
 

Комментарі

Коментарів наразі немає. Стати першим коментатором.
Є обліковий запис? Авторизація
Гість
П'ятниця, 26 квітень 2024

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://marker.org.ua/

Видалення відгуків

Адміністрація ресурсу не видаляє відгуки на Ваші прохання, побажання та погрози. Не подобається відгук? - пишіть у коментарях або домовляйтеся з автором відгуку.

відповідальність ресурсу

Підтримайте проект

Допоможіть проекту для оплати хостингу та розвитку ресурсу.

Підтримати

Нові коментарі

Михайлів Наталія Юріївна або Роман
24 квітень 2024
З цього номера рагуль Макс на ім'я Наталія Михайлів замовив телефон ОЛХ дос...
Данил, Ромны, развод по продаже мобильных телефонов Айпл.
23 квітень 2024
я с этого города. Там таких очень много((( город маленький. Много блатных т...
schemior.com
21 квітень 2024
Магазин полный лохотрон , после оплаты товара можно забыть о его получении ...
Tehnotop.net.ua мошенники
20 квітень 2024
теперь у них другой сайт tehnotop.co.ua не ведитесь на мошейников
https://elektrokraken.com/
19 квітень 2024
Пишіть заяву в поліцію, я вже написав. Сайт розвод як і самі товари.
tehnotop.in.ua
19 квітень 2024
шахраї. Замовляв Смартфон Инфиних Smart 8 X6525 4/128GB Dual Sim Shiny Gold...
schemior.com
18 квітень 2024
Обычные аферисты!

Індекс Google

Потраплення відгуків до індексу Google займає до 3-х днів після публікації.

Докладніше