Чорний список аферистів та шахраїв

ИП БЕЛОУС Д.Н. организатор преступной группы, Одесса.

Белоус Д.Н организовал преступную группу по продаже неликвидного товара, при этом открыв 18 сайтов по продаже фальсифицированной продукции. А именно https://PrydBuy он же https://shopokit, он же https://vcrm.fun/sell-out, он же https://el-nails.fun, он же https://topmart.fun, он же https://mirskidok.biz.ua, он же https:// lix.org.ua, он же https://smart-shop.best, он же https://zig-zag.online,он же https://skay.in.ua, он же https://atlantis.org.ua,он же https://napodarok.fun, он же https://koom.com.ua,он же https://zig-zag.store,он же https://ibis.org.ua,он же https:// intosale.fun, он же https://any-shop.biz.ua, он же https://bing.org.ua Одесса, ул. Фонтанская дорога, 18, стр. 2, 2 этаж, магазин Одесса, ул. Базовая, д. 17, маг. 30 разместились семья Порталы Михаил Иванович, Порталы Иван Омельянович и некий Дерментли Панас Петрович телефоны 0633892644, 0994642987, 0934968791. сайт https://shopokit.biz.ua Заказал ребёнку наушники. Выслали дешевый китайский одноразовый товар, который не соответствует описанию на сайте. Возвращать деньги отказываются, телефоны отключают. Праздник испорчен.

 

Комментарі 6

Гість в Середа, 25 травень 2022, 16:11
ИП БЕЛОУС Д.Н. , shopokit.biz.ua

Підтверджую, теж став клієнтом даних аферистів, замовив блендер - прислати дешевий, неякісний, який зовсім не відповідає замовленню продукт.
Розраховують на неуважність, як і сталось цього разу, обман замітив занадто пізно, телефон продавця не відповідає, на жаль, новий гіркий досвід!

Підтверджую, теж став клієнтом даних аферистів, замовив блендер - прислати дешевий, неякісний, який зовсім не відповідає замовленню продукт. Розраховують на неуважність, як і сталось цього разу, обман замітив занадто пізно, телефон продавця не відповідає, на жаль, новий гіркий досвід!
Гість в Середа, 25 травень 2022, 19:28
https://shopokit.biz.ua/blender-s-kofemolkoy-royal-berg-5v1/
Гість в Середа, 26 жовтень 2022, 20:06
Отзыв о сайте шопокит

Заказала фен, на нп забрала. Дома досмотрела, что это не тот товар. Телефоны не отвечают,заказала ещё раз этот товар, перезвонили. сказали,что возможно перепутали на складе и должен набрать администратор.
Китайская херня.

Заказала фен, на нп забрала. Дома досмотрела, что это не тот товар. Телефоны не отвечают,заказала ещё раз этот товар, перезвонили. сказали,что возможно перепутали на складе и должен набрать администратор. Китайская херня.
Гість в Субота, 12 листопад 2022, 15:15
Андре

Також попався, відмовляються повертати товар, будьте обачні.

Також попався, відмовляються повертати товар, будьте обачні.
Гість в Середа, 04 січень 2023, 19:24
Скарга на аферу

Так, на Новий рік заказав собі товар типу зі знижкою, при чому оригінал на інших сайтах коштував стільки ж. Немає контактів, як передзвонити, електронна пошта також неробоча. Передзвонив під видом, що хочу купити, почали розбиратись і оператор кинула трубку. Відгуки всі неправдиві, і близько такий товар не прийшов. Будьте обачні та не попадіться.
Сайт аферистів: https://shopokit.biz.ua/sell-out/

Так, на Новий рік заказав собі товар типу зі знижкою, при чому оригінал на інших сайтах коштував стільки ж. Немає контактів, як передзвонити, електронна пошта також неробоча. Передзвонив під видом, що хочу купити, почали розбиратись і оператор кинула трубку. Відгуки всі неправдиві, і близько такий товар не прийшов. Будьте обачні та не попадіться. Сайт аферистів: https://shopokit.biz.ua/sell-out/
Гість в Понеділок, 30 січень 2023, 20:42
"Ерика" — интернет-дискаунтер популярных товаров ИП Белоус Д.Н.

Теж став клієнтом данних аферистів, замовив сушку для посуду довжиною 56см прислали 40см.Розраховано на неуважність, обман побачив але товар був уже оплачений. Телефон сайту, операторів не відповідає, пошта теж. Будьте уважні та перевіряйте інтернет магазині,передтим як зробити замовленя.
Сайт аферистів https://erika.com.ua/

Теж став клієнтом данних аферистів, замовив сушку для посуду довжиною 56см прислали 40см.Розраховано на неуважність, обман побачив але товар був уже оплачений. Телефон сайту, операторів не відповідає, пошта теж. Будьте уважні та перевіряйте інтернет магазині,передтим як зробити замовленя. Сайт аферистів https://erika.com.ua/
Є обліковий запис? Авторизація
Гість
Четвер, 18 квітень 2024

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://marker.org.ua/

Видалення відгуків

Адміністрація ресурсу не видаляє відгуки на Ваші прохання, побажання та погрози. Не подобається відгук? - пишіть у коментарях або домовляйтеся з автором відгуку.

відповідальність ресурсу

Підтримайте проект

Допоможіть проекту для оплати хостингу та розвитку ресурсу.

Підтримати

Нові коментарі

schemior.com
18 квітень 2024
Обычные аферисты!
zapchasti.dostavka.net.ua-воры
16 квітень 2024
Заказав деталь до СВЧ. Прийшла зовсім не та. Відправив обратно. По телефону...
інтернет- магазин ineed.ua
15 квітень 2024
ШАХРАЇ!!! ОБЕРЕЖНО!!! Я замовляв на цьому сайті дводіапазонний бездротовий ...
Інтернет магазин televida.online шахраї
12 квітень 2024
Всем здравствуйте! Не заходила сюда и не видела комменты! Мы написали в тот...
Интернет магазин vse-motobloki.com.ua
10 квітень 2024
Не хочете проблем - не связыватесь с этим магазином!!! Купил у них мотобло...
Пригон авто из европы
09 квітень 2024
Теж попалися. Знайшли оголошення на OLX (вже його нема). Представився і ски...

Індекс Google

Потраплення відгуків до індексу Google займає до 3-х днів після публікації.

Докладніше