Чорний список аферистів та шахраїв

Загребельний Иван Олександрович

Написав мені один мужик, хотів придбати диск - MediEvil до плейстейшн. А ще точніше - обміняти - в мене в об'яві на олх було вказано що можливий обмін на FF VII. Запропонував обмін відкладений(я продаю зараз, а він мені ФФ продає коли допройде саму FF) і попросив скидку в 50 грн - типу менше платити за пересилку.

Мені це здалось дивним - бо при "баш на баш" різниці в ціні майже немає. Уточнив - він почав втирати про формулу розрахунку ціни - по ній різниця виходить аж в 1 грн) О да, саме по цій причині треба скидати на 50 грн))) Прикинувся дурником і погодився що так дешевше)))

Ніби то як домовились по скидці, вислав мені свої данні для пересилки

Загребельний Иван Олександрович, Лубны, Нова почта отделение 5, +380668610075

І я зразу ж пробив його номер в інтернеті. О чудо, зразу ж знаходиться текст, де розповідається про аферу з цього номеру телефону в одному з пабліків ВК.

Осторожно мошенник! Ссылка на объявление https://www.olx.ua/obyavlenie/mad-max-ps4-IDw2d8G.html По безграмотному описанию объявления видно, что обычный мошенник. Сначала подписывался как Тетяна, а теперь он Іван) Требует только 100% предоплату иначе не вышлет товар) После получения блокирует ваш профиль, трубку не берет и удаляет объявление. Его номер телефона +380668610075

Від продажу диску по скидці відмовився як від ризикованої. Від нього можна очікувати всього що завгодно, раз кидає інших на гроші. Навіть якби домовився про продажу диску по повній ціні - запросто міг би і не забрати і я платив би за пересилку туди і назад. 

Надіюсь це повідомлення комусь збереже гроші)

 

Комментарі 2

Гість в Неділя, 10 жовтень 2021, 13:40
Не обоснованный отзыв о продавце.

Не обоснованый отзыв.Так как: 1.Человек не кинул.Значит говорить обман это или нет нельзя. 2.Человек хотел сэкономить возможно или хотел скидку на игру. 3.По поводу Mad Max то человек предполагает что это обман. По итоге отзыв о продавце не конструктивный и считается клеветой.

Не обоснованый отзыв.Так как: 1.Человек не кинул.Значит говорить обман это или нет нельзя. 2.Человек хотел сэкономить возможно или хотел скидку на игру. 3.По поводу Mad Max то человек предполагает что это обман. По итоге отзыв о продавце не конструктивный и считается клеветой.
skulptorrr в Неділя, 10 жовтень 2021, 15:36
Відповідь Георгію

Георгій, прошу звернути увагу що в процитованому мною коментарі було написано: "Требует только 100% предоплату иначе не вышлет товар) После получения блокирует ваш профиль, трубку не берет и удаляет объявление.". Тобто цей чоловік вже об'єктивно кинув людину, що цей коментар залишала. Це вже означає що це не може рахуватися за наклеп ну ніяк.

Друге: я не просто так розписав деталі - його поведінка в переписці здавалась мені з самого початку підозрілою. Саме по цій причині я почав його гуглити по мені відомим данним. Я живу на світі не перший день. І кидали за життя мене достатньо разів. Але не зважаючи на це більшість людей з якими я маю справу на олх я не гуглю - в цьому немає потреби. А тут мене буквально потягнуло погуглити бо ця людина вела себе підозріло - і я знайшов що ця людина вже кидала інших людей. Я це не придумав - в гуглі ви самі можете знайти коментар.

Хто все одно вважатиме це наклепом - нехай. Я не проти. Обпікайтесь на здоров'я.
___________

А враховуючи:
1. через скільки часу цей коментар було залишено до самого поста
2. що ваш коментар залишено від гостьового аккаунту
3. і виправдовує Івана Олександровича...
4. що не зважаючи на прямий текст стверджуючий що ця людина вже когось на гроші кинула

В мене ще й є підозра що ваше ім'я не Георгій, а Іван Олександрович)))

Георгій, прошу звернути увагу що в процитованому мною коментарі було написано: "Требует только 100% предоплату иначе не вышлет товар) После получения блокирует ваш профиль, трубку не берет и удаляет объявление.". Тобто цей чоловік вже об'єктивно кинув людину, що цей коментар залишала. Це вже означає що це не може рахуватися за наклеп ну ніяк. Друге: я не просто так розписав деталі - його поведінка в переписці здавалась мені з самого початку підозрілою. Саме по цій причині я почав його гуглити по мені відомим данним. Я живу на світі не перший день. І кидали за життя мене достатньо разів. Але не зважаючи на це більшість людей з якими я маю справу на олх я не гуглю - в цьому немає потреби. А тут мене буквально потягнуло погуглити бо ця людина вела себе підозріло - і я знайшов що ця людина вже кидала інших людей. Я це не придумав - в гуглі ви самі можете знайти коментар. Хто все одно вважатиме це наклепом - нехай. Я не проти. Обпікайтесь на здоров'я. ___________ А враховуючи: 1. через скільки часу цей коментар було залишено до самого поста 2. що ваш коментар залишено від гостьового аккаунту 3. і виправдовує Івана Олександровича... 4. що не зважаючи на прямий текст стверджуючий що ця людина вже когось на гроші кинула В мене ще й є підозра що ваше ім'я не Георгій, а Іван Олександрович)))
Є обліковий запис? Авторизація
Гість
Неділя, 05 травень 2024

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://marker.org.ua/

Видалення відгуків

Адміністрація ресурсу не видаляє відгуки на Ваші прохання, побажання та погрози. Не подобається відгук? - пишіть у коментарях або домовляйтеся з автором відгуку.

відповідальність ресурсу

Підтримайте проект

Допоможіть проекту для оплати хостингу та розвитку ресурсу.

Підтримати

Нові коментарі

Интернет магазин Резина Диски
03 травень 2024
Связался с продавцом. Месяц мурыжил завтраками. После предупреждения что с...
Стадницкий Сергей Сергеевич, ТОВ «ТОРГ ІНТЕРНЕШИНЛ», 44621722
29 квітень 2024
Если вы работаете на этой фирме, то видимо не в курсе как ведут дела с клие...
Стадницкий Сергей Сергеевич, ТОВ «ТОРГ ІНТЕРНЕШИНЛ», 44621722
29 квітень 2024
Працюю на цій фірмі вже давно і не яких таких як ви пишете ситуацій не було...
Шахрай ОЛХ (olx)
29 квітень 2024
Вкрав гроші
інтернет- магазин ineed.ua
28 квітень 2024
Замовляла лампу, отримала бракований поламаний товар. Купляла по повній пер...
Otzyvua.net
28 квітень 2024
Про мошеннический магазин "Розетка"они тоже удаляют отрицательные отзывы

Індекс Google

Потраплення відгуків до індексу Google займає до 3-х днів після публікації.

Докладніше