от Гість Дата Неділя, 02 квітень 2023
Категория: Шахраї у соцмережах

@gimbarrov_com Дорош Олександр "продавець" кросівок

Має сторінку в інстраграм із вказаним ніком, і сторінку на Шафі.

Нібито продає на сторінці чоловічі та жіночі кросівки. Має там більше 13 тис. підписників, багато відгуків, серед яких, звичайно лише гарні від клієнтів. Оплату вимагає повну для оплати, надає інформацію , що є повернення і обмін, якщо не підходять. Оскільки сама маю інтернета магазин і ніколи не обманюю, зажди вірю, що так само і інші люди працюють і ніколи не попадала і ось сталось.

Оплату здійснила вранці три дні тому, сьогодні вирішила дізнатись коли буде відправка, бо обіцяну ттн про відпраку ніхто так і не надіслав. Прочитав повідомлення раз - не відповів, я ще раз запитала чому немає відповіді. Знову прочитав - не відповів. Ігнорував цілий день мої повідомлення про прохання здійснити повернення, оскільки я маю сумніви в ньому як продавці - завершилось все блоком - він мене заблокував, все зрозуміло.

Написала в інстаграмі на сторінку з чорним переліком продавців - а та сторінка також в блоці у нього, тобто чи то вже мав справу і заблокував і їх, чи то наперед потурбувався подібні сторінки із шахраями заблокувати.

КАртку надав на імя Дорош Олександр Ощадбанку. 

Создать комментарий