от Гість Дата П'ятниця, 18 листопад 2022
Категория: Аферисти та шахраї

kindlytech.com.ua

Це магазин ШАХРАЇВ і БРЕХУНІВ!!! Обманюють людей відправляючи неякісний товар, який не відповідає замовленню та пошкоджений. При будь-яких спробах з ними зв'язатися, щоб оформити повернення товару - повний ігнор.

Зробила замовлення на дитячі іграшки. Прислали не того кольору та з пошкодженнями. Якість товарів  =0. Самий дешевий товар ДУЖЕ низької якості продають по високих цінах. 26 жовтня 2022р. було моє перше звернення на всі засоби зв'язку до цього "горе магазину", щоб оформити повернення товарів. Один раз вдалося зв'язатися з ними по телефону, на що отримала відповідь: "Надсилайте заявку на повернення товарів на електронну адресу, що вказана на сайті". НАДІСЛАЛА ВЖЕ близько десяти заявок, телефонувала неодноразово - відповіді немає, не можна до них додзвонитися, на електронні листи - не відповідають. Вся інформація, що вказана у даного магазину в розділі "Обмін і повернення товарів" - БРЕХНЯ!!!!

!!!!Негативні відгуки, в тому числі і мій відгук, на сайті магазину видаляють, а самі собі пишуть позитивні відгуки. НЕ РЕКОМЕНДУЮ цей "горе магазин" - ЦЕ ШАХРАЇ та БРЕХУНИ, які дурять людей!!!!

Создать комментарий