от skulptorrr Дата Четвер, 05 серпень 2021
Категория: Аферисти та шахраї

Загребельний Иван Олександрович

Написав мені один мужик, хотів придбати диск - MediEvil до плейстейшн. А ще точніше - обміняти - в мене в об'яві на олх було вказано що можливий обмін на FF VII. Запропонував обмін відкладений(я продаю зараз, а він мені ФФ продає коли допройде саму FF) і попросив скидку в 50 грн - типу менше платити за пересилку.

Мені це здалось дивним - бо при "баш на баш" різниці в ціні майже немає. Уточнив - він почав втирати про формулу розрахунку ціни - по ній різниця виходить аж в 1 грн) О да, саме по цій причині треба скидати на 50 грн))) Прикинувся дурником і погодився що так дешевше)))

Ніби то як домовились по скидці, вислав мені свої данні для пересилки

Загребельний Иван Олександрович, Лубны, Нова почта отделение 5, +380668610075

І я зразу ж пробив його номер в інтернеті. О чудо, зразу ж знаходиться текст, де розповідається про аферу з цього номеру телефону в одному з пабліків ВК.

Осторожно мошенник! Ссылка на объявление https://www.olx.ua/obyavlenie/mad-max-ps4-IDw2d8G.html По безграмотному описанию объявления видно, что обычный мошенник. Сначала подписывался как Тетяна, а теперь он Іван) Требует только 100% предоплату иначе не вышлет товар) После получения блокирует ваш профиль, трубку не берет и удаляет объявление. Его номер телефона +380668610075

Від продажу диску по скидці відмовився як від ризикованої. Від нього можна очікувати всього що завгодно, раз кидає інших на гроші. Навіть якби домовився про продажу диску по повній ціні - запросто міг би і не забрати і я платив би за пересилку туди і назад. 

Надіюсь це повідомлення комусь збереже гроші)

Создать комментарий