от Гість Дата Неділя, 02 серпень 2020
Категория: Аферисти та шахраї

Єгоров Іван Володимирович

Обережно, ФІНАНСОВИЙ ШАХРАЙ!!

 Бере гроші,як передоплату, під приводом виконання будівельних робіт або постачання будматеріалів і пропадає! Навіть якщо відповідає на дзвінки, то обіцяє все зробити і віддати і всеодно пропадає! Гроші так і залишаються у нього! Загальна сума боргу по людях і банках складає 260 тис. грн!! Забрав даного йому для спільного бізнесу автобуса(який належить родичу) і позичив під нього у валютчиків гроші! Наймає типу "для роботи" в будоб"єктах людей -люди працюють, але гроші він не платить і "годує" обіцянками  що "завтра" розрахується!

Вкрав у роботодавця рушникосушарку вартістю 8000 грн, обладнання для теплої підлоги(саму підлогу залили бетоном, тільки без обладнання!!) ,будматеріали у постачальників на суму 6000 грн! Залишився винен по підсобниках більше 4500 грн! Має заведену кримінальну справу з даних злочинних правопорушень в Голосіївському управлінні поліції в м.Київ.!  

   Окрім того, позичає гроші у знайомих і родичів під заставу речей,які краде у тих же знайомих і родичів! На претензії розказує,що це такий період в житті,що він запутався і вже все зрозумів і виправиться. Але перший взятий і невідданий кредит був в 2016 році в МегаБанку!Винен кошти чотирьом банкам, 3м "швидким позичалкам", і 20-м(двадцятьом) людям! Краде цінні речі і здає у ломбард у осіб жіночої статі, з якими короткостроково проживає! Мешкає в Києві чи пригороді, будьте обережні! На кожен факт має отговорку, виправдання чи обіцянку, що більше так не буде. Будьте обережні - не вірте на слово!! Перевіряйте всі обіцянки!! Не давайте гроші наперед!!

Создать комментарий