от Гість Дата Четвер, 25 червень 2020
Категория: Аферисти та шахраї

Мошенник пробует получить деньги авансом и готов как доказательство представить свой паспорт. Будьте осторожны!!!

Сначала он в объявлении указал неправильный номер телефона и только в тексте показал правильный и сказал что на работе поэтому пишите на вайбер +380501055037. Суть развода в том, что он хочет выманить у вас деньги якобы за Бронирование квартиры поскольку он не в городе и будет здесь только через два дня в качестве гарантии он отсылает свое фото с паспортом а вы должны прислать ему 1000 грн аванса. Я сказал нет а дам эму сверху 500 грн но только после осмотра квартире, он говорит ок но пришлите мне свое фото паспорта и прописки таким образом он может использовать Ваши даные в следующий раз. Будьте внимательны и удачи!!!!

 

Я зі свого боку, як гарантію, можу вам скинути фото свого паспорта, і також фото мене з ним. Також фото свого ідентифікаційного коду.
Так як прекрасно знаю який зараз час, багато шахраїв. Ви в свою чергу скидаєте завдаток у розмірі 1000 грн, я видаляю оголошення з сайту і залишаю квартиру за вами. У разі якщо квартира вам не підійде, як вже при огляді вирішите, тоді поверну вам гроші особисто в руки.
Якщо будете заселятися, то ця сума буде вирахувана з місячної (за перший місяць).

На жаль зі свого боку я теж можу Вам скинути фото свого паспорта, і також фото мене з ним і гарантувати оплату + 500 грн зверху, але тільки після огляду квартири. Вибачте але я не настільки довірливий. Якщо Вас це влаштовую зустрінемось післязавта. Дякую.

Добре
Тоді протягом години ви зможете скинути фото паспорта (перша сторінка та прописка), та ваше фото з ним (з першою сторінкою)?

Ну да а Ви використаєте мене як живий приклад для наступної афери!!!

 

 

 

Создать комментарий