Чорний список аферистів та шахраїв

AUTOMARIO - сайт аферистов! Продажа ковриков на авто

Суть мошенничества.

 На сайте заказываешь коврики на авто, цена ковриков 1200 грн.

Тебе подтверждают заказ через вайбер, согласовывают модель ковриков и все ньюансы. Аферисты не просят полную оплату, а только предоплату в 200грн.

Затем высылают комплект ковриков наложенным платежем в НЕПРОЗРАЧНОМ ЗАПАЯННОМ пакете. На новой почте пакет не разрешают вскрывать, так как он в заводской упаковке....... в итоге ты оплачиваешь наложенный платеж в 1000 грн. Уже дома вскрываешь упаковку и там оказываются два передних коврика от 2101 ( в интернете цена ковриков 140 грн ). После этого аферисты не отвечают на звонки и на вайбер.

В итоге пожаловаться никуда нельзя, так как был наложенный платеж. 

Будьте осторожны. 

 

Реквизиты аферистов

Телефон 0509265505 (050)9265505 050-926-55-05

Карта приватбанк 5168742722820309 Мусаева М.М.

Сам аферист Мусаев Рашад Маммедмуса-оглы

ИНН: 2998902476 паспорт: АК 198107 

Проживает в Днепре. 

Сайты https://automario.all.biz и https://automario.com.ua

Додаткова інформація

 

Комментарі 1

AutoMario в П'ятниця, 04 серпень 2023, 17:44
Офіційна відповідь AutoMario на фейковий відгук та наклеп!

Добрий день.
Вас Вітає компанія AutoMario.
Прочитали ваш відгук про нас, який ви залишили нібито після покупки у нашому магазині та щось у вас зовсім погано виходе вигадувати та фантазувати історії, смердить звичайним наклепом конкурента.
Просимо не вводити людей в оману своїм фейковим відгуком.
На сьогоднішній день, AutoMario працює на ринку понад 6 років та має 5 представництв у великих містах України. Ми дуже відповідально ставимося до своєї роботи та репутації, про це свідчить безліч позитивних відгуків на майданчиках: Prom.ua, Olx.ua, All.biz, Google, Instagram Facebook. Та жодного разу не виникала така ситуація яку ви вигадали.
Ну звичайно пропонуємо розібрати ваш наклеп по частинах:
1. Ми ніколи не надсилали товар в «запаяном пакете» - зазвичай це звичайний пакет заклеєний скотчем або коробка від Нової Пошти, якщо посилка їде не на вантажне відділення.
2. Навіть дитина знає, що у будь-якому відділенні Нової Пошти є дозвіл на огляд посилки перед її отриманням та відкривати будь-яке упакування, тому фраза «На новой почте пакет не разрешают вскрывать, так как он в заводской упаковке» звучить як відверта брехня для будь-якої розсудливої людини.
3. Навіть на день написання цього наклепу 19 жовтня 2021р, ціна передніх климків хоч на ВАЗ 2101, хоч на іномарку була б не менше 800грн, тому що на виготовлення потрібно однаковий розхід матеріалу на будь-яке авто. Передні килимки 2101 дуже великі у нас по розмірах, тому фраза «там оказываются два передних коврика от 2101 ( в интернете цена ковриков 140 грн )» це не смішно звучить. Якщо шукати в інтернеті передні килимки на Ваз 2101 – навіть гумові дешманські китайські килимки будуть значно, значно дорожче за ціною ніж ви написали за ЄВА-килимки по 140грн.
4. Якщо ви вважаєте, що товар не відповідає замовленню у вас є 14 днів на повернення та обмін. Якщо продавець відмовляється це робити, то є можливість звернутись до служби «Захисту прав споживачів»
5. Якщо ви дійсно вважаєте, що вас ошукали та наш магазин є шахраями - у вас була чудова можливість звернутися з заявою до поліції або кіберполіції якщо покупка через інтернет. Маючи усі дані ви цього не зробили, тому що це безпідставне звинувачення та наклеп на свого конкурента.
Підсумок можемо зробити такий – зараз писати наклепи та фейки в інтернеті дуже легко та хай потім магазин буде виправдовуватись, але пляма на репутацію магазина буде вже зроблена. Цим користуються недоконкуренти. Ми вважаємо, що адекватна та розсудлива людина зможе прочитати та відрізнити нахабну брехню та наклеп від реального відгуку клієнта.
Бажаємо всім тільки приємних покупок та запрошуємо у наш магазин.

Добрий день. Вас Вітає компанія AutoMario. Прочитали ваш відгук про нас, який ви залишили нібито після покупки у нашому магазині та щось у вас зовсім погано виходе вигадувати та фантазувати історії, смердить звичайним наклепом конкурента. Просимо не вводити людей в оману своїм фейковим відгуком. На сьогоднішній день, AutoMario працює на ринку понад 6 років та має 5 представництв у великих містах України. Ми дуже відповідально ставимося до своєї роботи та репутації, про це свідчить безліч позитивних відгуків на майданчиках: Prom.ua, Olx.ua, All.biz, Google, Instagram Facebook. Та жодного разу не виникала така ситуація яку ви вигадали. Ну звичайно пропонуємо розібрати ваш наклеп по частинах: 1. Ми ніколи не надсилали товар в «запаяном пакете» - зазвичай це звичайний пакет заклеєний скотчем або коробка від Нової Пошти, якщо посилка їде не на вантажне відділення. 2. Навіть дитина знає, що у будь-якому відділенні Нової Пошти є дозвіл на огляд посилки перед її отриманням та відкривати будь-яке упакування, тому фраза «На новой почте пакет не разрешают вскрывать, так как он в заводской упаковке» звучить як відверта брехня для будь-якої розсудливої людини. 3. Навіть на день написання цього наклепу 19 жовтня 2021р, ціна передніх климків хоч на ВАЗ 2101, хоч на іномарку була б не менше 800грн, тому що на виготовлення потрібно однаковий розхід матеріалу на будь-яке авто. Передні килимки 2101 дуже великі у нас по розмірах, тому фраза «там оказываются два передних коврика от 2101 ( в интернете цена ковриков 140 грн )» це не смішно звучить. Якщо шукати в інтернеті передні килимки на Ваз 2101 – навіть гумові дешманські китайські килимки будуть значно, значно дорожче за ціною ніж ви написали за ЄВА-килимки по 140грн. 4. Якщо ви вважаєте, що товар не відповідає замовленню у вас є 14 днів на повернення та обмін. Якщо продавець відмовляється це робити, то є можливість звернутись до служби «Захисту прав споживачів» 5. Якщо ви дійсно вважаєте, що вас ошукали та наш магазин є шахраями - у вас була чудова можливість звернутися з заявою до поліції або кіберполіції якщо покупка через інтернет. Маючи усі дані ви цього не зробили, тому що це безпідставне звинувачення та наклеп на свого конкурента. Підсумок можемо зробити такий – зараз писати наклепи та фейки в інтернеті дуже легко та хай потім магазин буде виправдовуватись, але пляма на репутацію магазина буде вже зроблена. Цим користуються недоконкуренти. Ми вважаємо, що адекватна та розсудлива людина зможе прочитати та відрізнити нахабну брехню та наклеп від реального відгуку клієнта. Бажаємо всім тільки приємних покупок та запрошуємо у наш магазин.
Є обліковий запис? Авторизація
Гість
Субота, 20 квітень 2024

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://marker.org.ua/

Видалення відгуків

Адміністрація ресурсу не видаляє відгуки на Ваші прохання, побажання та погрози. Не подобається відгук? - пишіть у коментарях або домовляйтеся з автором відгуку.

відповідальність ресурсу

Підтримайте проект

Допоможіть проекту для оплати хостингу та розвитку ресурсу.

Підтримати

Нові коментарі

https://elektrokraken.com/
19 квітень 2024
Пишіть заяву в поліцію, я вже написав. Сайт розвод як і самі товари.
tehnotop.in.ua
19 квітень 2024
шахраї. Замовляв Смартфон Инфиних Smart 8 X6525 4/128GB Dual Sim Shiny Gold...
schemior.com
18 квітень 2024
Обычные аферисты!
zapchasti.dostavka.net.ua-воры
16 квітень 2024
Заказав деталь до СВЧ. Прийшла зовсім не та. Відправив обратно. По телефону...
інтернет- магазин ineed.ua
15 квітень 2024
ШАХРАЇ!!! ОБЕРЕЖНО!!! Я замовляв на цьому сайті дводіапазонний бездротовий ...
Інтернет магазин televida.online шахраї
12 квітень 2024
Всем здравствуйте! Не заходила сюда и не видела комменты! Мы написали в тот...

Індекс Google

Потраплення відгуків до індексу Google займає до 3-х днів після публікації.

Докладніше