Чорний список аферистів та шахраїв

Аферист: Крынин Радеон Владимирович - Кринін Родіон Володимирович. Афери з нерухомістю

Крынин Радеон Владимирович

Кринін Родіон/Радеон Володимирович

__________

Здає в оренду 2 приміщення за адресою М.Київ, Борщагівська вулиця 189. З високою ймовірністю має ще кілька приміщень. Про інші адреси не знаю.

_____

Схема за якою діє Родіон з даним приміщенням:

* подає неправдивий план приміщення разом з незаконно побудованою літньою площадкою в об'яві. Подібні надписи періодично робить ОСББ будинку, але вони швидко зафарбовуються: 

https://img.hurtom.com/image/CNud
https://img.hurtom.com/image/CNuc
https://img.hurtom.com/image/CNuj

* Показує підробні документи на приміщення в яких вказуються неправильні розміри відносно реальних

* здається приміщення в якомога більший проміжок часу по схемі скидок (чим за більший проміжок часу платиш, тим більша скидка)

* Оплата комунальних ніби то як 3000 гривень, хоча об'єктивна оплата -- близько 50 грн в місяць. По підтвердження можете звернутися до ОСББ будинку(живе в самому будинку) - Світлана.

* Періодично розкрадається приміщення самим Родіоном. Якщо є що розкрадати.

* Саме приміщення проблемне з точки зору оформлення: незаконна приватизація

* Саме приміщення проблемне з точки зору каналізації: т.я. незаконно заміняли схему стічних труб будинку -- зробили це вкрай погано. Як наслідок взимку стік протікає всередину приміщення. Також в одній з кімнат приміщення (те яке він здає разом з літньою площадкою, а не кухонне) періодично затоплюється протікаючими трубами самого будинку. Не сильно, але перефарбування однієї стіни обов'язкове чуть не раз на місяць-два.

* Саме приміщення проблемне з точки зору електрики: якась муть з щитком, т.я. всі автомати перемішані між собою і підписані неправильно. В туалеті частково не працює електрика(розетка) - десь коротке замикання і якщо її підключити - виб'є пробки (авось, захочете перевірити мої слова відвідавши приміщення)

* Заманює ніби то як потужною вентиляцією. По-факту проект вентиляції підставний - вентиляція виходить у вентиляцію будинку і вона працювати не має законного права. Окрім того, вентиляція значно менш потужна, аніж він про це розповідає.

* Літня площадка (яку він здає) йому не належить. Це прибудинкова територія, що належить будинку. Не зважаючи на все, що він розповідає - займати цю літню площадку ви не маєте права. Перевірити це можна звернувшись в Керуючу Компанію солом'янського району. Вони вам покажуть оце: https://img.hurtom.com/image/CNuZ . 

* Також ви не маєте право ні вішати рекламу. Що б він вам не розповідав. Ось приклад схеми демонтажа незаконно виставленої реклами людьми, яких він кинув раніше: https://img.hurtom.com/image/CNuY

* Саме приміщення йому напряму не належить, це приміщення незаконно приватизоване на його матір. Він не має права його здавати в принципі. Довіреність, котру він вам покаже являється просроченою. Ось це фото документа, який він показує: 
https://img.hurtom.com/image/CNu1  (Серія ЕАВ 590521) підтвердити що цей документ є проблемним може будь-який юрист. Сам документ на руки при цьому зараз він не дає, лише показує фотографію на своєму мобільному.

* Працює через ріелторів. Щоразу через нового. Цілком можливо що частина ріелторів підставні. Але напевне можу сказати що частина - справжні і просто недосвідчені і не перевіряють приміщення адекватно перед здачею вам.

* Після підписання договору та передачі грошей більше ви його на зустріч не витягнете. Лише зв'язко по телефону. 

Що б підтвердити написану інформацію можете звернутися до ОСББ будинку, її звати Світлана і проживає вона в самому будинку.

Зараз відкрито судову справу на його ім'я, нажаль номера не знаю.

Зате є номер кримінального провадження від іншого позивача: 12018100090008938

Також є заява в міліцію на його ім'я, номер: 27762

_________________

Додаткові данні:

його телефони:
(097)090-33-66
(063)644-44-44

Паспорт: НЕ486804
Софіївський РУМВС України в Черкаській Обл
Виданий Соснівським РО УМВД України в Черкаській обл
6 березня 2007

інд код 3073 11 72 38

дата народження: 1984.02.20

Теоретичне місце проживання: десь в Печерському районі.

Теоретична прописка: Черкаська обл., м. Черкаси, вул. Бидгощська, 36/147, кв. 12

Колишня дружина: Красовська Тетяна Анатоліївна

Скоріш за все діє в зговорі зі своєю матір'ю: Криніна Лариса Петрівна. 

ФОП матері: https://5140.org/fop/572515-krinina-larisa-petrivna

ФОП Родіона: https://youcontrol.com.ua/catalog/fop_details/39717593/ 

Також потрібно мати на увазі що він має добре налагоджені стосунки з чоловіком що викупив офіс над ним (колишнє банківське приміщення). Цей чоловік буде підтверджувати слова Родіона та клеветати на Світлану (не уточнюючи що вона ОСББ будинку, а просто говорячи що вона навіжена).

Його словам також не можна вірити.

Додаткова інформація

  • 0970903366
 

Комментарі 5

Гість в Неділя, 27 вересень 2020, 00:05
Мошенник на доверии

Все правда. Только , вентиляции у них уже нет,- её отрезали за воровство!Он дорисовал в своём техпаспорте комнату, которая принадлежит жильцам и предлагает её как свою, а потом арендаторов оттуда сразу же выгоняют жильцы.Сегодня ведётся уголовное дело.

Все правда. Только , вентиляции у них уже нет,- её отрезали за воровство!Он дорисовал в своём техпаспорте комнату, которая принадлежит жильцам и предлагает её как свою, а потом арендаторов оттуда сразу же выгоняют жильцы.Сегодня ведётся уголовное дело.
skulptorrr в Неділя, 10 жовтень 2021, 15:44
"Мошенник на доверии"

"Мошенник на доверии" - цей коментар залишила сама Світлана, тобто ОСББ даного будинку.

"Мошенник на доверии" - цей коментар залишила сама Світлана, тобто ОСББ даного будинку.
Гість - Тетяна в Четвер, 29 лютий 2024, 20:45
Неправдива інформація

Я залишила відгук, приберіть, будь-ласка інфу про колишню дружину, не паплюжте моє ім'я. Він винен моєму сину так само як і Вам

Я залишила відгук, приберіть, будь-ласка інфу про колишню дружину, не паплюжте моє ім'я. Він винен моєму сину так само як і Вам
adonis.laboratorie в Понеділок, 10 липень 2023, 12:24
Підтверджую - вул. Рибальська 3. Кринін Родіон та Криніна Лариса (матір) -- шахраї

За цією ж схемою здають підвальне приміщення по вул. Рибальська 3.
Основний гачок, на який ловлять - це знижка за оренду при оплаті за рік. З самого початку роботи починають приходити працівники ЖЕК та керуючої компанії і виявляється, що жодних договорів з обслуговуючими компаніями в них немає, жодних комунальних вони не платять і борги на приміщенні в сотні тисяч гривень (зі слів керуючої компанії). Як резутьтат орендодавцям неможливо працювати.
Також приміщення виведено з комунальної власності і приватизовано без згоди мешканців, а незаконним способом -- відбувається намагання мешканців повернути приміщення.

Будьте обережні.

За цією ж схемою здають підвальне приміщення по вул. Рибальська 3. Основний гачок, на який ловлять - це знижка за оренду при оплаті за рік. З самого початку роботи починають приходити працівники ЖЕК та керуючої компанії і виявляється, що жодних договорів з обслуговуючими компаніями в них немає, жодних комунальних вони не платять і борги на приміщенні в сотні тисяч гривень (зі слів керуючої компанії). Як резутьтат орендодавцям неможливо працювати. Також приміщення виведено з комунальної власності і приватизовано без згоди мешканців, а незаконним способом -- відбувається намагання мешканців повернути приміщення. Будьте обережні.
Гість - Tatjana в Четвер, 29 лютий 2024, 20:40
Щодо вилучення неправдивої інформації

Автор, приберіть, будь-ласка, згадування про мене, як про колишню дружину. Ми ніколи не були одружені, на щастя. Він є боржником по сплаті аліментів на утримання нашого сина. Винен давно і багато.
Перевіряйте дані, будь-ласка, перш ніж публікувати особисті дані. Буду вдячна за оперативність

Автор, приберіть, будь-ласка, згадування про мене, як про колишню дружину. Ми ніколи не були одружені, на щастя. Він є боржником по сплаті аліментів на утримання нашого сина. Винен давно і багато. Перевіряйте дані, будь-ласка, перш ніж публікувати особисті дані. Буду вдячна за оперативність
Є обліковий запис? Авторизація
Гість
П'ятниця, 19 квітень 2024

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://marker.org.ua/

Видалення відгуків

Адміністрація ресурсу не видаляє відгуки на Ваші прохання, побажання та погрози. Не подобається відгук? - пишіть у коментарях або домовляйтеся з автором відгуку.

відповідальність ресурсу

Підтримайте проект

Допоможіть проекту для оплати хостингу та розвитку ресурсу.

Підтримати

Нові коментарі

schemior.com
18 квітень 2024
Обычные аферисты!
zapchasti.dostavka.net.ua-воры
16 квітень 2024
Заказав деталь до СВЧ. Прийшла зовсім не та. Відправив обратно. По телефону...
інтернет- магазин ineed.ua
15 квітень 2024
ШАХРАЇ!!! ОБЕРЕЖНО!!! Я замовляв на цьому сайті дводіапазонний бездротовий ...
Інтернет магазин televida.online шахраї
12 квітень 2024
Всем здравствуйте! Не заходила сюда и не видела комменты! Мы написали в тот...
Интернет магазин vse-motobloki.com.ua
10 квітень 2024
Не хочете проблем - не связыватесь с этим магазином!!! Купил у них мотобло...
Пригон авто из европы
09 квітень 2024
Теж попалися. Знайшли оголошення на OLX (вже його нема). Представився і ски...

Індекс Google

Потраплення відгуків до індексу Google займає до 3-х днів після публікації.

Докладніше