Чорний список аферистів та шахраїв

Сердюк Анастасія Валеріївна

Торгує на інтернет магазині «Шафа» anastasiia996.

Профіль . 
+380 (93) 262 88 96
4149439010314197 приват банк.

інстаграм @anastasiiasrk , @anastasiia996
Може проживати та працювати в Тернівському районі , Дніпропетровська область. 
   Виставлені фото дорогих речей на своїй  сторінці « Шафа» anastasiia996 ! Хотіла придбати в неї пальто Max Mara. Просила додаткові фото. Довго не відправляла додаткові фото, перевела розмову на вайбер, щоб швидше було. Висла ті самі, що у оголошенні яшафи. Оплата лише 100%. Я повелась, бо дуже треба було , спішила і їхала у відрядження.  
   Угоду «заключала» на «Шафі» і паралельно писала на вайбері !  Оплативвши 13300, ( то ті вже зі знижкою в 700 грн, від 14000 ) ,  2 дні не відправляла пальто, мов уся в роботі, така замучена. Я почала хвилюватись!     Продавець, щоб «заспокоїти» мене, створила номер  накладної на додатку нова пошта, фейковий і ще день не відправляла товар.   Коли нарешті вже ж відправила , (відправка з Ірпінь, 10 відділення НП) і я отримала, пальто.... була в великому шоці... воно було далеко не оригінал, страшна турецька синтетична річ з пришитою вручну бікою Max Mara... Річ ношена і погано пахнуча.  Фуу. добре, що це зазняла на відео , при свідках!
  Після моїх переконливих аргументів , що піду у відділ, з аргументами, повернула 2/3 від суми( 10000), решту (3300) обіцяла трошки пізніше, з зарплати (02.03). Але ... Цього так і не сталось. Вірити не можна аферюгам!
 Сьогодні, 05.03, істерить на мої пттання, коли усю суму верне, с вона почала мене звинувачувати у погрозах, нервових зривах, образах, що вагітна... , що на 14 тижні ...    Вимагала, щоб я відправила їй наложкою, вона тоді поверне, бо дорожить пальто. В домовленості з переписки , відправити мала пальто .Я не стала цього робити , щоб не потрапити у чергову аферу. 

  Подала заяву у відділ. Зафіксувала усі докази до справи... 

  З поради слідчого, проаналізувавши переписку, дала ще один шанс виправити ситуацію та повернути кошти шляхом налоного платежу .   Повідомила,  що відправлю пальто наложним, як вимагає... це від 07.03 ... Звісно з підтвердженням  вмісту посилки та підтвердженням і готовністю отримати його. Пакування посилки та відправка, при свідках з відео, для гарантії, що не перекрутись ситуацію в інший бік. 
  І тут почалось: істерії, погрози, хамство. Звинувачення мене , що я нечесна і мені не довіряє, і тд. Що хоче зі слідчим розмовляти особисто.. класичні розводи)) 
  Думала щиро , що виправить ситуацію і напишу зустрічну заяву про відкликання справи, але Анастасія Валерівна Сердюк, не бажає підтвердити посилку і повернути гроші. 
  ( Ще поступила непровірена інформація ,що народжена приблизно 1988 року, має незакінчену юридичну освіту , на даний момент може працювати в Управлінні праці та соціального захисту населення виконкому тернівської районної у місці влади, дніпропетровської області

  Остерігайтесь !!! Нервів пішло багато. 


 

Додаткова інформація

  • 0932628896
 

Комментарі

Коментарів наразі немає. Стати першим коментатором.
Є обліковий запис? Авторизація
Гість
Вівторок, 16 квітень 2024

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://marker.org.ua/

Видалення відгуків

Адміністрація ресурсу не видаляє відгуки на Ваші прохання, побажання та погрози. Не подобається відгук? - пишіть у коментарях або домовляйтеся з автором відгуку.

відповідальність ресурсу

Підтримайте проект

Допоможіть проекту для оплати хостингу та розвитку ресурсу.

Підтримати

Нові коментарі

zapchasti.dostavka.net.ua-воры
16 квітень 2024
Заказав деталь до СВЧ. Прийшла зовсім не та. Відправив обратно. По телефону...
інтернет- магазин ineed.ua
15 квітень 2024
ШАХРАЇ!!! ОБЕРЕЖНО!!! Я замовляв на цьому сайті дводіапазонний бездротовий ...
Інтернет магазин televida.online шахраї
12 квітень 2024
Всем здравствуйте! Не заходила сюда и не видела комменты! Мы написали в тот...
Интернет магазин vse-motobloki.com.ua
10 квітень 2024
Не хочете проблем - не связыватесь с этим магазином!!! Купил у них мотобло...
Пригон авто из европы
09 квітень 2024
Теж попалися. Знайшли оголошення на OLX (вже його нема). Представився і ски...
інтернет- магазин ineed.ua
09 квітень 2024
Замовив машинку дитячу Hyper Leopard King - надіслали Champion Climber??? Н...

Індекс Google

Потраплення відгуків до індексу Google займає до 3-х днів після публікації.

Докладніше